În vara anului 2016 va începe operaţiunea „Demolarea Garajului”

„Le-aş sugera celor care doresc să achiziţioneze un astfel de garaj să nu o mai facă pentru că oricum acestea vor fi dărâmate.” – Ionel State.garaje 1

Liberalii câmpulugeni vin la final de an 2015 şi cu veşti proaste pentru proprietarii de garaje, deoarece se are în vederea demolarea acestora pentru a fi construite parcări.
Operaţiunea „Demolarea Garajului” va începe cel mai probabil în vara anului 2016, câmpulungenii fiind sfătuiţi să nu mai cumpere garaje.

Consilierul local PNL Ionel State avertizează muscelenii:”Nu mai cumpăraţi garaje pentru că oricum vor fi dărâmate!”
„Noi, am anunţat în mai multe şedinţe de Consiliu Local că dorim ca în 2016 să demolăm garajele din municipiul Câmpulung. Anunţasem, la un moment dat, că nu vom mai prelungi contractele de închiriere, dar este bine ca lumea să fie bine informată pentru că altfel, apar diverse discuţii şi cel mai bine este să se afle informaţia corectă de la sursă. Aşa că, anunţăm că propunerea noastră va fi cea de prelungire a contractelor cu doar şase luni, timp în care vom propune, odată ce se organizează dezbaterea publică pentru bugetul local, să se facă şi o dezbatere publică şi pentru demolarea acestor garaje pentru a vedea care sunt părerile cetăţenilor şi să putem să gândim o soluţie bună pentru acest proiect. Vom începe pe cartiere. O să discutăm mai amănunţit şi în urma acestor dezbateri publice vom creiona un proiect concret şi cred că viceprimarul Bogdan David a gândit ca în proiectul de buget din 2016 să fie prins şi acest capitol, măcar o parte, pentru că nu se va face totul în acest an. Partea bună a demolării acestor garaje este că pe lângă faptul că se elibera spaţiul şi vom face aceste parcări vor dispărea şi improvizaţiile de afumători, grădinile cu zarzavat, magaziile de cărbuni şi lemne, service-urile pe care trebuie să le avem în vedere odată cu dărâmarea garajelor.”, a precizat consilierul local PNL Luci Ionescu.
Despre problema garajelor şi operaţiunea „demolarea” a vorbit şi viceprimarul municipiului Câmpulung Muscel, Bogdan David, care a pnlmenţionat că „La anul, o mare parte din programul de asfaltări va fi pentru parcări. Deoarece, dacă vom demola aceste garaje, va trebui să punem la dispoziţia oamenilor parcări civilizate. Cred că o să fie totuşi, o procedură extrem de complicată şi, de altfel, ştim toţi cum arată locurile unde sunt amplasate acum aceste garaje. După cum a spus domnul Ionescu sigur va trebui să începem pe cartiere şi, sunt convins că oamenii, după ce vor vedea cum arată parcările civilizate într-un cartier, vot dori continuarea acestui proiect în tot municipiul. Până la urmă, noi, trebuie să revenim la o normalitate şi să ajungem şi la nivelul celorlalte oraşe unde nu mai sunt garaje”.
Chiar şi consilierul local Ionel State a subliniat importanţa dispariţiei garajelor şi apariţia unor parcări: „Vreau să fac un apel la cetăţeni, pentru că am înţeles că în ultimul timp au început să se vândă garaje şi nu pe bani puţini. În primul rând, posesorii unui contract de închiriere pentru un garaj nu au voie să vândă acel loc pentru că nu este al lor, ci al domeniului public. Le-aş sugera celor care doresc să achiziţioneze un astfel de garaj să nu o mai facă pentru că oricum acestea vor fi dărâmate”.

2 COMENTARII

  1. Jos cu ele jos cu tigania in orasul nostru e tiganie nu mai ai loc de nimic din cauza garajelor toti au ovupat locurile anuziv pe domeniu public datamati garajele sa arate si oradul mostru a oras nu ghetou

  2. AU GARAJE CA SA TINA MURATURILE IN GARAJ SI SA TINA SI TOATE CIORCIOBUTELE,SA IMPRASTIE PESTE TOT SOBOLANIMEA SI GANDACIMEA.JOS CU ELE.MAI FRATILOR ATI INTRAT IN EUROPA,JOS CU TIGANIADA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.