Regulament Comentarii

Regulament privind comentariile la articole

Site-ul nostru cuprinde secţiunea în care cititorii îşi pot posta/prezenta opiniile personale şi comentariile în mod liber, direct şi nemijlocit, la rubricile de comentarii, în virtutea dreptului la libera exprimare, potrivit Constituţiei României.

Răspunderea asupra conţinutului opiniilor şi comentariilor postate de cititori pe site-ul www.ziarexclusiv.info revine în întregime numai autorilor postărilor.

Rubrica de comentarii are regim similar cu cel al reţelelor de socializare şi de poştă electronică/mesagerie colectivă, iar răspunderea pentru folosirea rubricii şi pentru conţinutul comentariilor postate revine exclusiv autorului.

ziarexclusiv.info îşi rezervă dreptul de a elimina acele opinii/comentarii pe care le consideră trecute de limita bunului simţ.

ziarexclusiv.info va şterge orice comentariu la simpla cerere scrisă a persoanelor care se consideră vătămate. Cererile în acest scop vor fi trimise pe adresa redacţia@ziarexclusiv.info

În cazul unui comentariu considerat prejudiciant de un terţ, ziarexclusiv.info va pune în caz de litigiu, la dispoziţia autorităţilor, IP-ul persoanei care a postat un asemenea comentariu, în scopul identificării şi angajării răspunderii.

Răspunderea civilă pentru orice aspect legal în legătură cu postarea opiniilor personale şi a comentariilor aparţine exclusiv celor care postează şi sub nici o formă ziarexclusiv.info

Autorul unei postări sau orice altă persoană fizică ori juridică nu va revendica vreun drept legal sau vreo răspundere din partea ziarexclusiv.info asupra textului postat în rubrica pentru comentarii la articolele apărute în ziarexclusiv.info

Ioana ŞTEFAN

Redactor Şef ZiarExclusiv

Tel. 0754.769.112

E-mail: ancastefan72@gmail.com

ioanastefan@ziarexclusiv.info

www.ziarexclusiv.info