Judecătorii au decis în cazul celor 20 de persoane bănuite de proxenetism ce au fost reţinute marţi, 4 iulie 2017.

„În baza art. 226 alin. 1 Cod procedură penală, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, privind arestarea preventivă a inculpaţilor: În baza art. 226 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpaţilor, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 5 iulie 2017 şi până la data de 3 august 2017, inclusiv.”, se arată în încheierea de şedinţă de la Judecătoria Curtea de Argeş.

Potrivit zvonurilor şi informaţiilor transmise de mass media judeţeană unii dintre inculpaţi au rude de sânge sau rude prin alianţă undeva sus puse, unele chiar cu funcţii politice, ba chiar şi la vârful Poliţiei Argeş. Şeful IPJ Argeş, om din Curtea de Argeş, fiind naşul lui Răzvan Bucur, unul dintre cei bănuiţi de proxenetism.

„L-am cunoscut pe respectivul acum vreo zece ani, când ne-a ajutat cu informaţii ca să depistăm autorul unei crime comise la Muşăteşti. Mi-a plăcut la vremea respectivă de el, era un băiat muncitor, avea grijă de câteva zeci de vaci, tatăl său era plecat la muncă în Grecia. Răzvan Bucur provenea dintr-o familie de oameni foarte muncitori, serioşi şi la locul lor. După o perioadă, acesta m-a întrebat dacă aş dori să îl cunun. Am acceptat în cele din urmă, iar după ce l-am cununat a plecat cu soţia lui în Italia. De atunci nu am mai ţinut legătura cu el. Faptul că e finul meu nu are relevanţă. Nu ştiam cu ce activităţi se ocupă. Fiecare răspunde pentru faptele lui. Noi ne-am făcut treaba.”, a declarat în exclusivitate pentru „Jurnalul de Argeş” şeful IPJ Argeş, chestorul Ionel Ispir.

În cazul lui Răvan Bucur fiind de amintit că se zvoneşte că îşi spăla banii şi îi înmulţea prin cămătărie şi printr-o reţea de case de amanet, plimbate pe numeroase firme, situate în Piteşti, Curtea de Argeş şi Câmpulung, deţinute oficial de cumnata sa.

De precizat că şi un alt bărbat reţinut de oamenii legii are rude la „nivel înalt” în politica argeşeană, respectiv Gheorghe Preda, care este un nepot mai de departe primarului de la Valea Danului, Vasile Preda.

Sursa foto Facebook.

Galerie foto! Amante, neveste şi cumnate scoase la produs pentru bani şi influenţă!

Pentru „peştii” din Curtea de Argeş, în caz şi pentru Răzvan Bucur, chiar şi iubitele, nevestele, cumnatele prestau cea mai veche meserie, Vorbindu-se că acestea ar fi oferit plăceri carnale mai ales celor cu o bună stare materială sau cu funcţii importante.

Şi anchetatorii, care îi au de mult timp în vizor pe proxeneţii argeşeni, au ajuns la concluzia că printre femeile ce le aveau la produs se numărau şi amantele, nevestele şi rudele apropriate.

Spre exemplu, despre Răzvan Bucur, cel ajuns din văcar nabab, mai multe surse ne-au transmis la redacţie că „avea şi soţia şi cumnata care prestau ca dame de companie de lux,  şi în ţară nu numai în străinătate. Tot ele erau trimise şi pe la oameni cu funcţii în Argeş pentru a le oferi plăceri în schimbul unor avantaje.”, ne spune unul dintre cititori.

Un alt cititor ne argumentează bănuiala că acesta îşi folosea cumnata pe post de paravan legal.

„Bucur, cel cu naşul la IPJ, are pe numele cumnatei un lanţ de case de amanet prin care spală banii. Şi nici nu bănuiţi câtă cămătărie este în spatele afacerii. Şi-au bătut joc de oameni. Ca să nu vorbească, angajaţii erau duşi de patroana – matroană în plimbări pe la Milano. Pe lângă prostituţie mai luau şi pielea de pe amărâţi”.

Proxeneţii din Curtea de Argeş aveau circa 40 de femei în Franţa, Germania, Austria, Elveţia, Malta, Belgia şi Anglia, cu vârste între 18 – 39 de ani. În femeile lor fiind investite sume considerabile pentru a arăta bine şi a putea pretinde de la clienţi sume impresionante ce ajungeau şi până la 1500 euro.

„DEZMINTIRE

In calitate de cumnata a numitului Bucur Razvan,precizez urmatoarele:

Redactia ziarului dumneavoastra,ziarul online ziarexclusiv.info ,a ascociat gradul de rudenie ,afacerile si pozele mele,in mod intentionat si total nefondat de scandalul izbucnit zilele trecute in care apare ca suspect Bucur Razvan,motiv pentru care voi actiona in instanta ziarul online ziarexclusiv.info pentru agresiunile pe care acesta mi le aduce.Din cauza acestei asocieri nefondate,dar rau-intentionate,imi lezati implicit imaginea,demnitatea si conduita umana,fara a avea vreo dovada in acest sens.

DEZMINT IN MOD CERT TOATE ACUZATIILE NEFONDATE PE CARE ZIARUL ONLINE ZIAREXCLUSIV.INFO LE ADUCE PERSOANEI MELE,INCERCAND SA ASOCIEZE GRADUL DE RUDENIE CU UN SUSPECT DIN ACEST CAZ,IN CARE EU NU SUNT IMPLICATA.

DATA, 09.07.2017”, este dreptul la replică redat exact aşa cum a fost primit prin poşta electronică de la o persoană ce se semnează ca fiind „Georgiana Stan”, persoană la care ZiarExclusiv.info nu a făcut vreo referire. Din sursele sigure pe care le avem, precum şi din mai multe documente ce ne-au fost puse la dispoziţie de unii cititori cumnata inculpatului Răzvan Bucur poartă un alt nume, pe care nu îl vom face public nici acum, la fel cum nu l-am făcut nici până în prezent pe motiv că pe numele acesteia au fost făcute mai multe plângeri penale, existând pe rolul instanţei de judecată şi un proces pentru furtul de identitate a unei persoane juridice, fals şi uz de fals. Dacă şi în acest caz, pentru dezminţire s-a folosit un nume fals ZiarExclusiv.info nu este cu nimic răspunzător, ci doar a dat fără nici o corectură „dezminţirea” în cauză.

 

2 COMENTARII

  1. Oare de ce nimeni nu se leaga de faptul ca finul sefului Politiei Arges inainte cu o zi de a fi arestat inaugurase cu surle si trambite si o pensiune inspirata din filme cu mafioti ”DOMENIUL REGAL” …la noi in zona se stie si tot orasul cunoaste ca si sotia lui si sora ei au fost printre primele care au prestat si castigat bani din asa ceva si inca mai practica aceasta “veche meserie” la nivel de lux si ca mama lor ar fi printre cei care supravegheaza bunastarea afacerilor in Milano

  2. Dezmintire mincinoasa din partea cucoanei ca este in dosar de proxenetism inculpat suspect chiar in dosarul cumnatului unde este scris cu majuscule …..rusine!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.