Chinezii prinşi cu „evaziunea” la Câmpulung

magazin chinezescNu este pentru prima dată când chinezii ce desfăşoară activităţi comerciale în municipiul Câmpulung Muscel sunt prinşi cu „evaziunea”. În ziua dinaintea Sărbătorilor Crăciunului, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Câmpulung – Compartimentul Proximitate împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au făcut mai multe controale la societăţile comerciale câmpulungene. Din cei verificaţi, singurul prins că vindea fără a elibera bon fiscal este un cetăţean chinez, de 26 ani, administrator al unei societăţi comerciale, care nu a eliberat şi nu a înmânat bonuri fiscale clienţilor aflaţi în magazin.
Chinezul a fost sancţionat contravenţional, conform art. 10 lit. g din O.U.G 91/2014 cu amendă în valoare de 1.500 lei.
Cert este că la Câmpulung există doar două magazine pur chinezeşti, adică deschide chiar de asiatici, unul în Vişoi, la blocurile Turn, şi altul la subsolul magazinului Big & Small. Ştiindu-se bine că în ambele magazine se eliberează bon fiscal numai la cerere, sau în funcţie de cum arată clientul.

2 COMENTARII

  1. Atunci cand se platesc taxe si impozite statului, o duci si matale bine! Pe conceptia asta am ajuns unde ne aflam acum! “Lasa omul sa faca bani,si asa nu ii iese nimic daca da la stat,o stim bine!” Atitudine de cetatean de onoare al tarii!!! Ne meritam soarta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.