Cum, sezonul de vânătoare la căpriori masculi este deschis între 15 mai şi 15 octombrie, iar la femele între 1 septembrie şi 15 februarie, la începutul acestei săptămâni, un argeşean a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a fost prins cu trei masculi de căprioară în Jeep.

„În ziua de 10 aprilie a.c., polițiștii Serviciului A.E.S.P. și cei ai Secției de Poliție Rurală Hârtiești l-au identificat pe raza fondului de vânătoare 24 – Mâzgana, pe G.G., de 48 de ani, din Mioveni, care transporta cu un autoturism 3 masculi de căprioară despre care existau suspiciuni că ar fi fost braconați.

Cu ocazia cercetărilor, asupra bărbatului a fost identificată o armă de vânătoare și două cartușe corespunzătoare, deținute legal.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic, nerespectarea armelor și munițiilor și uz de armă fără drept. Arma, muniția, autoturismul și vânatul au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de arestare preventivă.”, se arată în comunicatul IPJ Argeş.

Sursa foto Poliţia Română.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.