„Sunt după o gardă istovitoare, în spital COVID! Toate paturile s-au ocupat! Din 7 suspecți s-au confirmat 7! Avem internați și câțiva așa-ziși asimptomatici! S-au testat la privat, că erau mai obosiți sau că i-a mai durut capul! Acum ne amenință că ne dau în judecată că îi ținem internați! Un asimptomatic a desaturat brusc, la 88%… Două ambulanţe vin neanunțate cu un confirmat și un suspect … Nebunie … unde să îi pun! Nici un spital nu mai are locuri …. Fac rotații, combinații… reușesc să-i internez …
Nu mai vreau … am obosit! Cel mai tare mă obosește negarea evidențelor: Covid 19 este o boală insuficient cunoscută, cu evoluție imprevizibilă și teribil de contagioasă … Poate de la nesom … mă bate un gând: să trateze Renate Weber și CCR toți bolnavii de COVID-19!”, este postarea virtuală făcută de medicul câmpulungean Anca Dumitrescu în urmă cu puţin timp.

O postare care nu mai are nevoie de comentarii, pentru că dr. Anca Dumitrescu a reuşit să evidenţieze, în doar câteva cuvinte simple, situaţia actuală dintr-un spital COVID, respectiv Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung. Unitate medicală în care sunt internate numai persoanele confirmate ca infectate cu noul coronavirus, dar fără simptome.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.