Pentru că se apropie alegerile, un câmpulungean face picturi energetice contra „flăcării violet”

De mai mult timp, flacăra violet şi atacurile energetice au cuprins şi picturi energetice (1)Câmpulungul. După Ion Lucaciuc, care a rămas în istoria politică locală pentru că a apărut într-o pelerină violet în plenul Consiliului Local, un om foarte cunoscut din Muscel s-a apucat de „arta violet”.
Deoarece ne-a cerut să-i prezentăm lucrările sub anonimat, doar cu semnătura de Cotiso Cirse, nu vom dezvălui identitatea artistului energetic, ci vom face cunoscute doar o parte din lucrările sale, mai ales că unele dintre ele vor căpăta dimensiuni mai mari şi vor fi dăruite unor politicieni locali, „pentru a-i feri de a mai face rău”. Fiecare operă de artă conţine foarte mult mov, dar şi tot sceptrul culorilor aurei energetice. În opinia artistului fiecare lucrare semnifică emanaţia binelui şi îndepărtarea răului, violetul fiind folosit la baza unor compoziţii ce vizează viaţa politică actuală, dar şi apropierea de divinitate într-un alt mod.
Artistul îşi prezintă şi viziunea sa vizavi de divinitate, considerând că „Sfinţii nu ar trebui să aibă faţă umană, culorile energetice fiind cele mai reprezentative”. Cert este că o nouă artă s-a născut la Câmpulung având ca bază violetul, mai ales că se apropie şi o nouă campanie electorală din care nu poate lipsi celebra „flacără violet”.
Putem spune că artistul câmpulungean îşi poate face din arta sa o adevărată afacere, putând scoate la vânzare o parte dintre creaţiile sale ca să fie sigur orice candidat că nu va fi victima unui atac energetic din partea vreunui contracandidat.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.