Din calitatea de consilier personal al noului primar, medicul Andrei Aron va supraveghea orice activitate pe probleme de Sănătate – Primul pas: schimbarea conducerii cu ceva nou şi mai mult … vechi!

 „Prima decizie din mandatul d-nei primar (n.red. Elena Lăsconi) va fi legată de Spitalul Municipal Câmpulung.

În urma consultărilor cu consilierul pe probleme de sănătate (n.red. medicul stomatolog Andrei Aron), d-na primar a decis că echipa de conducere interimară urmează să fie compusă din:

Dr. Mădălin Iordache – manager interimar

Dr. Iuliana Podea – director medical interimar

As. Aida Cheche – director îngrijiri interimar

Noul management va fi coordonat, în relaţia cu primăria, de către dr. Aron Andrei, urmând să fie desemnat ca reprezentant al primăriei în Consiliul de Administrație.

Pe mandatul d-nei primar managementul Spitalului va fi  făcut prin comunicare și consultări zilnice între managementul Spitalului şi reprezentantul primăriei, astfel încât proiectele să fie duse la îndeplinire cu succes.”, se arată comunicatul transmis de către medicul Aron la puţin timp după ceremonia de investire în funcţie a primarului Elena Lăsconi.

Cum bine se cunoaşte, Spitalul Municipal Câmpulung are conducere interimară, iar managerul numit de fostul primar Liviu Ţâroiu, în persoana dr. Grigore Stănescu, iese la pensie la finele acestei luni, actual aflându-se în concediu de odihnă.

În acelaşi timp, managerul suspendat, Nicolaie Alexe, se judecă pentru a-şi recupera funcţia câştigată printr-un concurs destul de controversat şi pe care fostul – actual prefect Emilian Soare l-a atacat în instanţă.

Cert este că, de câteva luni, Spitalul Municipal Câmpulung a ajuns doar o bilă rostogolită politic în funcţie de interese. Subiectul legat de „intrigile” de la nivelul conducerii Spitalului câmpulungean fiind de domeniul SF-ului, mai ales că unitatea medicală este şi una dintre cele mai importante în lupta cu noul coronavirus.

De amintit fiind şi că cele două doamne ce vor reveni pe funcţii, ca directori interimari, au demisionat în plină criză COVID, în mijlocul campaniei electorale a alegerilor locale.

Numai că, speranţa este cea care moare ultima şi de aceea rămâne de văzut dacă noua echipă de conducere va putea să facă minuni şi să deschidă Spitalul pentru bolnavii nonCOVID.

Noi, nu putem decât să le urăm succes, putere de muncă şi nu în ultimul rând să aibă parte de multă sănătate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.