Una din victimele Colectiv răbufneşte iar şi o acuză de zâna surprizelor de „ţeapă”

Un din victimele tragediei „Colectiv”, artistul Cătălin Scânteie, pe carecatalin scanteie prietenii-l alintă „Flamă”, adoptat de Câmpulung prin căsătoria sa cu Sanda, a reapărut în mediul virtual cu o nouă dezvăluire privind „surprize, surpize” cu fondurile strânse în cadrul unui eveniment caritabil, pentru care preţul unui bilet a fost de 350 lei.
„DAŢI MAI DEPARTE SĂ AFLE TOATA LUMEA!
‪‎Colectiv‬
Uşor-uşor prinde contur o noua “țeapă” cu fondurile strânse din donaţiile pentru Colectiv!
De data aceasta este vorba de “Fundaţia Preţuieşte Viaţa” patronată de zâna Andreea Marin, care a organizat un eveniment caritabil pe 29.11.2015 unde invitat special a fost Angela Gheorghiu.
Au trecut mai bine de 6 săptămâni de la eveniment şi desigur strângerea fondurilor, însă nici până acum banii nu au ajuns la supravieţuitorii din Colectiv sau rudele acestora.
‪‎Împreună Rezistăm‬O parte din arsurile lui Catalin Scanteie 2!
Ce facem, fraţilor? O luăm de la capăt? Presimt ca ne vom distra maxim anul acesta.”, a scris Cătălin Scânteie pe pagina sa de Facebook.
Mesaj ce a avut efect, zâna surprizelor încercând să se discule prin a arunca vina pe firmele ce vând bilete online.
De amintit că, artistul este şi cel care a făcut valuri în privinţa birocraţiei din jurul Crucii Roşii. Cătălin Scânteie este de felicitat pentru faptul că spune lucrurilor pe nume reuşind în mare parte să îndrepte lucrurile în cazul sprijinului promis de mai toţi victimelor incendiului din Club Colectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.