Sondaj ALDE pentru stabilirea viitorilor candidaţi

Preşedinte al ALDE Argeş şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Simona Brătulescu doreşte să candideze la funcţia de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali de la nivel naţional, unde la ora actuală ocupă locul de vicepreşedinte.

„La nivel naţional se lucrează la un regulament al Ligii Aleşilor Locali, unde mi-am manifestat intenţia de a candida pentru poziţia de preşedinte.”, a precizat liderul liberal – democraţilor argeşeni.

Totodată, membrii ALDE se pregătesc pentru alegerile europarlamentare fapt ce a dus la efectuarea unui sondaj de opinie pentru a se vedea care este opţiunea politică a electoratului. „Peste 50 la sută din judeţe au beneficiat de un sondaj de opinie, la care încă se lucrează, iar când o să fie finalizat ne vom da seama şi de preferinţele românilor şi de intenţia de vot şi de vizibilitatea şi notorietatea colegilor noştri. Argeşul, în urma alegerilor a fost în top trei judeţe la nivel naţional. Deschizătorul nostru de listă este doamna europarlamentar Norica Nicolai.”, a mai precizat preşedintele ALDE Argeş Simona Brătulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.