PNL mizează la alegerile locale pe tinerețe și pe primenirea clasei politice argeșene.  Și aici nu vorbim numai de candidatul nostru la Consiliul Județean Argeș, Emanuel Soare sau de candidatul PNL la primăria Pitești, Sorin Apostoliceanu, care se încadrează perfect în profilul politicianului tânăr și cu experiență, ci de candidații pentru Consiliul Județean și Consiliile Locale din întreg județul.Însăși propunerea lui Sorin Apostoliceanu de a transforma primăria într-un mall administrativ are la bază nevoia societății de a se mișca rapid, de a fi upgradată la secolul al XXI-lea. O astfel de idee liberală vine dintr-o gândire tânără și se încadrează perfect în planul de schimbare a administrației locale.

PNL Argeș acordă o încredere deosebită generației tinere, care vine către mediul politic cu inițiativă și competență, în scopul schimbării pe termen lung a societății. Tinerii au know-how în domenii vaste de activitate și această resursă trebuie folosită în scopul reformării administrației locale.

 

 

Președintele TNL Argeș și candidat pentru un post de consilier județean, Valentin Deaconescu, a precizat că este pentru prima oară în ultimii 30 de ani când se regăsește un număr așa de mare de tineri pe listele de candidaturi. „Este o dovadă incontestabilă a încrederii pe care PNL o acordă tinerilor, fiind un număr record de reprezentanți ai generației tinere de politicieni pe listele propuse în ultimii 30 de ani la alegerile locale. Cei peste 250 de candidaţi sunt cei care vor confirma că se poate și în România! Infrastructură, educație, spații verzi, sănătate, curățenie și transport comun civilizat, piste de biciclete sunt obiective fezabile și realizabile cuprinse în programele propuse de tinerii liberali. Fiecare dintre aceste obiective clare reprezintă o piesă din programul național de investiții și dezvoltare pe care Guvernul PNL l-a pus în mișcare, investiții finanțate majoritar din fondurile europene aflate la dispoziția României. A venit vremea să promovăm o altfel de politică, orientată către viitor”, a declarat Valentin Deaconescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.