Aleşii se întâlnesc să aprobe cheltuielile pentru reabilitarea Podului Şoseaua Naţională!

Consiliul Local al Municipiului Câmpulung, este convocat pentru astăzi, joi, 19 octombrie 2017, la ora 16.00, la o şedinţă de îndată pentru a discuta pe marginea a două proiecte de hotărâre şi a le supune la vot.

  1. Proiect de hotărâre privind noii indicatori tehnico – economici aferenţi  investiţiei „REABILITARE POD ŞOS. NAŢIONALĂ”, MUN. CÂMPULUNG, JUDEŢUL ARGEŞ, în conformitate cu  prevederile HG 907/2016.
  2. Proiect de hotărâre privind asigurarea din bugetul local a finanţării cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin PNDL, conform art.8 alin.(3) din Ordinulnr.1851/2013, în sumă de 90.209,61 lei, cuprinzând inclusiv cheltuielile deja decontate din bugetul local pentru obiectivul de investiţii  „REABILITARE POD ŞOS. NAŢIONALĂ”, MUN. CÂMPULUNG, JUDEŢUL ARGEŞ”.

Valoarea totală a investiţiei este de 907,737 mii lei, inclusiv TVA, din care construcţii – montaj 738,888 mii lei, inclusiv TVA. Durata de realizare a investiţiei – 6 luni.

Podul de pe Şoseaua Naţională va fi consolidat de o firmă din Stoeneşti, SC Group Concif SRL pentru suma 620.914,01 lei, fără TVA, asta conform datelor din licitaţia ce a avut loc pentru lucrări. Deşi în proiectul de hotărâre sumele sunt cele iniţiale, estimate de proiectant.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.