La finele acestei luni, liberalii argeşeni îşi vor alege conducerea fapt pentru care dincolo de uşile organizaţiei politice judeţene se poată o serie de lupte pentru şefie.

Prima persoană ce şi-a exprimat oficial dorinţa de a deveni preşedinte al PNL Argeş este consilierul judeţean Olimpia Doru, care a şi transmis un comunicat de presă în care sunt precizate motivele ce au determinat-o să ia această decizie.

„Stimați colegi, membri ai Partidului Național Liberal,

           Toţi cei care mă cunosc, ştiu că sunt un om al faptelor, al rezultatelor concrete, benefice pentru oameni și nu pentru interesul personal. Cum bine ştiţi, schimbările nu se produc de la sine, schimbările apar și devin vizibile atunci când oamenii aleg să se implice și să acționeze.

În cazul meu, a existat o primă opţiune: să fiu un membru de partid care așteaptă schimbarea și o a doua opţiune: să mă implic direct, într-un mod responsabil și asumat și să reprezint schimbarea! Ca urmare a unei analize realiste, declar oficial astăzi, că aleg fără ezitare a doua opțiune. Aceasta este alegerea mea – candidez pentru funcţia de președinte al Biroului Politic Județean al PNL Argeș și cu acordul colegilor, exprimat, să devin președintele PNL Argeș. Alegerile interne pentru alegerea noului Birou Politic Județean al PNL Argeș vor avea loc în data de 29.04.2017.

Sunt încrezătoare că unitatea reală și diversitatea, exprimate de mulți dintre colegii de partid, vor fi două concepte complementare și egale, prin însăși importanța lor!

Cunosc problemele cu care se confruntă județul, iar proiectul meu de a transforma acest județ, este construit pe găsirea de soluții eficiente şi performante la aceste probleme. Strategia mea este bazată pe soluții liberale, care vor avea ca efect transformarea Argeșului într-o zonă europeană, democratică și prosperă. Obiectivul meu ca om politic a fost întotdeauna de a sluji interesul cetățenilor comunității noastre, argeșene. Însă, înainte să ne apucăm de treabă pentru binele județului, trebuie să începem cu o nouă reconstrucție liberală în cadrul Partidului Național Liberal, la noi acasă, în Argeș!

Îmi  doresc să fiu acel leader județean, capabil să aducă valoare și prin aceasta să facă diferența! Îmi  doresc să construiesc o echipă demnă, care să respecte istoria partidului și pe cei care au făurit-o! Este momentul să demonstrăm că politica se face pentru oameni! Cred cu tărie că, doar în acel moment formula matematică ”1+1=2”, va deveni un adevăr și în politică! Îmi doresc ca PNL Arges să devină forța, dar mai ales , vocea, tuturor acelora care nu pot sau nu sunt lăsați să se exprime! Am convingerea și credința, că sunt ceea ce are nevoie acum PNL Argeş, iar  funcția de președinte mă obligă să găsesc soluții și acele metode, prin care liberalii să fie mândri de partidul pe care îl reprezintă, să ajut la clarificarea şi conștientizarea că avem și drepturi și obligații!

Mesajul meu este cât se poate de clar: avem nevoie unii de alții! Pentru că știu, din experiența de până acum, că numai  împreună, umăr la umăr, formând o echipă, putem reuşi! Am demonstrat ce înseamna unitatea şi forța unei echipe, în campanile care au trecut peste noi, în localitățile unde primarii noștri au câștigat bătăliile politice. Valorile pe care mă bazez sunt valorile care m-au călăuzit toată viaţa: onestitatea, eficiența, performanța, transparența, perseverența și meritocrația. Știu că aceste valori, vor fi liantul și, apoi, vor deveni baza viitoarei organizații PNL Argeș.

Mă bazez pe sprijinul oamenilor onești și dornici să ajute la reconstruirea  organizației noastre județene, acum când avem șansa unui nou început! În același timp, știu că votul primit din partea colegilor de partid, nu este un vot doar pentru mine, Olimpia Doru, ci va reprezenta mesajul puternic cu un ecou răsunător – se doreşte și este timpul, cu adevărat, pentru schimbarea modului în care se face politică și administraţie publică!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Cu cele mai bune gânduri şi intenţii, Olimpia Doru, consilier județean PNL Argeș și președinte OFL Argeș.”, este mesajul transmis de candidata la funcţia de preşedinte al PNL Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.