Ani de muncă, chin și sacrificiu, totul a fost transformat în scrum în numai câteva minute…

O tânără familie din comuna Dragoslavele trece prin clipe de coșmar după ce a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu ce a șters de pe fața pământului casa și tot ceea ce era în ea.

”Cuvintele de încurajare, judecata si părerile de rău sunt de prisos!

Este momentul să acționăm, fiecare cu ce poate: donații în bani, materiale de construcții, scândură, tablă, utilaje și mâini pregătite să ajute!

Dumnezeu să ne ferească pe toți și să-i ajute pe acești tineri să aibă un acoperiș deasupra capului!”, este apelul făcut de cei ce cunosc tânăra familie și care doresc să sprijine așa cum pot.

Și tânărul Claudiu Marian Vlădău face un apel la oamenii cu suflet mare care l-ar putea ajuta să o ia de la zero cu reconstrucția casei și cu strictul necesar.

”Noi, Georgiana și Claudiu Vlădău, am avut un mare necaz și după ani de muncă și sacrificiu, totul s-a făcut scrum în câteva minute. Îi mulțumesc că Îngerul m-a trezit și am putut evacua familia înainte să fie prea târziu

Avem doi copii și deocamdată stăm pe la rude și apropiați. Cu ajutorul lui Dumnezeu,  am dori să reconstruim și să avem un loc unde să locuim cu ai noștri copii.

Dacă vreți și aveți posibilitatea să ne ajutați o puteți face cu o donație în contul meu. Orice ajutor este binevenit!!!”, este apelul făcut de Claudiu Vlădău.

Cei ce doresc să facă un gest de omenie au la dispoziție un cont multivalutar:

Cont IBAN    

RO77RNCB0023013763030006

VLĂDĂU CLAUDIU – MARIAN

Cod SWIFT RNCBROBU

Înainte de incendiu

După incendiu

 

Știrea privind incendiul:

Vineri spre sâmbătă noaptea, în jurul orei 01.00, pompierii au fost alertați prin intermediul numărul unic de urgență 112 cu privire la izbucnirea unui incendiu într-o gospodărie din localitatea Dragoslavele.

La fața locului s-a constat că incendiul cuprinsese o casă și anexele din gospodărie.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului s-a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă ale ISU Argeș și SVSU Rucăr cu încă o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar pentru asigurarea primului ajutor calificat la fața locului a fost și un echipaj SMURD.

Familia care locuia acolo a reușit să se evacueze, nefiind victime.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Timp de aproximativ patru ore și jumătate s-a lucrat la lichidarea incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.