Marian Rădulescu, candidatul PRO România – „În fruntea primăriei, în Consiliul Local, este nevoie de oameni care-şi doresc dezvoltarea Câmpulungului”

Candidaţii PRO România pentru municipiul Câmpulung s-au întâlnit sâmbăta trecută, 6 septembrie a.c., cu reprezentanţii judeţenei ai partidului condus de Victor Ponta.

Dumitru Grecu, candidatul PRO România la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, şi Bogdan Ivan, preşedintele PRO România organizaţia Argeş, s-au întâlnit în Grădina Publică „Merci” cu simpatizanţii şi candidaţii câmpulungeni la funcţiile de primar şi consilieri locali.

„Dorim să păstrăm tradiţia acestui oraş, să păstrăm locuitorii acestui oraş, să nu ne mai plece tinerii în afară, să facem ceva pentru acest oraş ca să-l readucem pe harta turismului românesc. Este păcat ca centrul să nu fie refăcut, este păcat ca oamenii din Câmpulung să nu aibă o calitate a vieţii demnă de secolul XXI. Sunt hotărât să merg până la capăt împreună cu echipa de care m-am înconjurat. Sper ca şi câmpulungenii să înţeleagă că, în fruntea primăriei, în Consiliul Local, este nevoie de oameni care-şi doresc dezvoltarea Câmpulungului. Noi, avem puterea de muncă, avem încredere în noi că putem face ceva bun pentru oraşul Câmpulung.”, a precizat Marian Rădulescu, candidatul PRO România la funcţia de primar al municipiului Câmpulung.

Zilnic, candidaţii PRO România sunt printre câmpulungeni prezentându-le proiectele pe care le au pentru oraş, discutând pe problemele de interes local şi aflând care le sunt doleanţele.

LA COMANDA PRO ROMÂNIA ARGEŞ, MFC 21200010 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL   

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.