Liberalii argeşeni, cu funcţii de aleşi judeţeni, ameninţă cu greva japoneză. Prin vocea preşedintelui PNL Argeş, Adrian Miuţescu, au anunţat că în şedinţa Consiliului Judeţean de joi, 31august 2017, vor intra în grevă japoneză.

          Liberalii sunt supăraţi pe social – democraţii aflaţi la conducerea judeţului şi a ţării, pentru faptul că nu par a fi interesaţi de achiziţionarea Vilei Florica și a terenului aferent. Imobilul din Ștefănești, care a aparținut familiei Brătianu, cu tot cu cei 29.000 mp de teren, fiind scos la vânzare de proprietari pentru suma de 1,35 milioane de euro, iar Ministerul Culturii şi Consiliul Judeţean, până în prezent, nu au folosit dreptul de preemțiune.

          „În CJ vom trece la acțiuni de protest, consilierii noștri vor face grevă japoneză chiar la ședința de pe 31 august. Îi invităm alături de noi și pe consilierii de la alte partide. Dacă acest prim demers nu va avea rezultatul scontat, vom continua cu acțiuni de miting și protest în fața Consiliului Judeţean  Argeș. Trebuie să atragem atenția asupra a ce se petrece acolo, PNL Argeș nu poate sta indiferent!”, a declarat Adrian Miuțescu, în calitatea sa de președintele al PNL Argeș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.