Seară… Prea frig pentru o seară de început de iunie…Câmp, iarba udă după ploaie…Copii desculți, pentru care bucuria o reprezenta răgazul de a mânca ceva cald, pregătit în grabă de părinții opriți din drumul lor în localitatea Bârla.
Acesta este tabloul care i-a impresionat pe polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, în preajma Zilei Internaționale a Copilului.

”În cadrul activităților curente desfășurate, polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au întâlnit două familii cu trei copii, ai căror părinți se ocupă cu negoțul, călătorind din loc în loc cu căruța.
Oamenii legii au fost impresionați de copiii care, deși sumar îmbrăcați, așteptau timizi și cuminți să le fie servită masa, pregătită de părinți în condițiile pe care le oferea un teren din localitatea Bârla.
Cei doi polițiști, la rândul lor părinți, nu au rămas impasibili observând condițiile în care se găseau cei trei copii și au decis să le facă o surpriză celor mici.
Oamenii legii au achiziționat dulciuri pentru copii, dar și veste reflectorizante pentru părini și le-au oferit celor două familii, alături de sfaturi utile.
Altruismul și generozitatea sunt valori ale unor oameni compleți.
Lansăm o provocare tuturor celor care găsesc în viața de zi cu zi o astfel de ocazie, în care o situație, care pentru proprii copii este firească, dar pentru alții este o nevoie, să nu treacă nepăsători.
Mulțumim colegilor pentru gestul lor!”, se precizează în comunicatul IPJ Argeș.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.