Pentru astăzi, marți, 14 septembrie 2021, membrii Consiliului Local al Municipiului Câmpulung, au fost convocați în şedinţă extraordinară. O întâlnire ce va avea loc începând cu ora 17.00 și care inițial avea u  singur punct pe ordinea de zi.

În urmă cu puțin timp, primăria a transmis încă un punct ce va fi supus atenției plenului Consiliului Local.

Proiectul de hotărâre introdus la puțin timp înainte de ședință se referă la ”constatarea încetării de drept, prin demisie, a mandatului de consilier local al domnului Ioan – Liviu Țâroiu și vacantarea acestuia”.

Fostul primar social – democrat, actual consilier local și-a înaintat demisia, ieri, 13 septembrie 2021, pentru că oricum și-ar fi pierdut mandatul de ales local în urma deciziei magistraților cu privire la procesul pe care procurorii argeșeni i l-au deschis în urma accidentului pe care l-a provocat  la începutul anului 2020, în seara zilei de Bobotează.

De amintit că în data de 21 iulie a.c., instanța de judecată a dat verdict definitiv în cazul de conducere sub influența alcoolului în care a fost implicat la începutul anului trecut fostul primar al Câmpulungului, Ioan – Liviu Țâroiu. În urma admiterii apelului declarat de procurorii, acesta, a primit un an de închisoare, executarea pedepsei fiind suspendată pe durata unui termen de supraveghere de doi ani. Cert fiind că în urma acestei condamnări penale, fostul primar își pierdea calitatea de ales local fapt pentru care a ales să demisioneze din funcția de consilier local al municipiului Câmpulung.

Acum, rămâne de văzut cine o să îi ia locul în cadrul Consiliului Local în situația în care există și discuții, în interiorul PSD, cu privire la cine ar putea să conducă opoziția la nivel local în lipsa unor lideri care au dus organizația la pragul autodizolvării.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.