„Guvernul PSD-ALDE nu se dezminte, indiferent cine este prim-ministru sau cine sunt oamenii adormiți PSD-isti și treziţi miniștri. După declarația stupefiantă la un post național de televiziune, a  senatorului Liviu Pop și Ministru al Educației, potrivit căreia „educația e gratuită conform Constituției. În fapt, cineva trebuie să asigure această gratuitate. Statul asigură o parte din gratuitate, părintele asigură altă parte din gratuitate, copilul nu plătește nimic”, la doar câteva zile distanță, a venit rândul deputatului Eugen Nicolicea.

Deși construcţia de autostrăzi în România este un subiect pentru care au curs râuri de cerneală și a fost chiar temă de campanie pentru toate partidele politice, deputatul Nicolicea ne spune răspicat că  „Autostrăzile pot să mai aştepte, priorităţile PSD sunt salariile şi pensiile. Am ajuns în situaţia în care trebuie să ai grijă să nu moară bunica şi abia pe urmă să vezi ce bani ai ca să-ţi cumperi pantofi”.

Cele două declarații ale celor doi colegi de partid ar putea fi hilare, dacă  nu ar fi atât de grave. Referindu-ne la declarația lui Nicolicea, am putea spune, fără să greșim, că este un atac la interesul național, mai ales dacă ne gândim că tocmai lipsa autostrăzilor în România, este o prăpastie care se tot adâncește, acesta nefiind altceva decât simbolul rupturii de civilizație.

Este inacceptabil să vii cu o asemenea declarație la câteva zile după ce și conducerea de la Dacia a anunțat că va părăsi țara noastră tocmai din acest motiv, lipsa autostrăzilor, pentru a merge în Maroc, să producă mașinile simbol național și element de stabilitate economică pentru Argeș, dar și pentru economia națională.

 Pentru cele două declarații halucinante și pentru incompetența de care acest guvern dă dovadă, măcar cei doi domni, aleși ai neamului românesc, ar trebui să își ceară scuze public și să își dea demisia din funcțiile pe care le ocupă, chiar dacă nu este sigur că cei aflați la putere au oameni capabili cu care să îi înlocuiască pe cei doi.

 Cei doi “iluștri” au demonstrat, încă o dată, că  incompetența “conducătorilor noștri”, naște monștri.”, este punctul de vedere transmis de PNL Argeş cu privire la declaraţiile recente ale unor reprezentanţi ai actualului Guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.