Cine este inspectorul din primăria Câmpulung, care ia lunar peste 5700 lei ca să lipsească nemotivat că e… prea beat!

În Primăria Câmpulung există persoane care, pe lângă atribuţiile de serviciu făcute cum şi când se poate, exercită şi alte servicii, precum cele de „secretară” a primarului sau de curier personal.

Ce e drept servicii neremunerate suplimentar, ci doar posibil recompensate cu ceva stimulente sau alte avantaje, cum ar fi acela de a nu vedea nimeni că umblă mai mult sub influenţa lui Bachus, decât treaz.

Motiv ce, recent, i-a adus şi o absenţă nemotivată, dar şi mustrări din partea primarului Liviu Ţâroiu, care ne-a şi precizat că are în vedere în a-l pune şi în faţa Comisiei de Disciplină.

Numai că, până la a se întâmpla minuni la primăria Câmpulung, inspectorul superior D. I. din cadrul Direcţiei Tehnice – serviciu ce se ocupă cu eliberarea de autorizaţii de funcţionare al firmelor ce-şi desfăşoară activitatea pe raza municipiului, continuă să aibă probleme de conduită atât morală, cât şi profesională. Deşi în atribuţiile sale directe stă doar ceea ce deserveşte „Compartimentul de Transport Public Local” ce necesită muncă atât de multă, încât în majoritatea timpului e „pe liber” la secretariatul primăriei ori la vreo cârciumă retrasă.

Mai nou, „posedat” de alcool a trecut la ameninţări la adresa redactorilor ziarului nostru, folosind şi un limbaj cu mult peste nivelul de înţelegere al oricărei persoane normale.

Totul pornind de la faptul că, mai demult, în mail-ul redacţiei, am primit o fotografie cu domnul D. I., care în tipul programului său de lucru, de la primăria Câmpulung, se odihnea „obosit de atâta muncă” pe o bordură din centrul Câmpulungului, undeva în zona staţiei de taxi de la Clubul ARO. Cei ce ne-au transmis fotografia precizându-se că se afla în „starea sa normală de ebrietate”.

Mai mult de atât, inspectorul este foarte cunoscut în primărie ca omul care face numai belele, spărgând tot ce-i iese în cale, dar nu voit, ci doar pentru că, frecvent, îşi pierde echilibrul. Ba mai mult este spaima unora că are „gura spartă” şi e „prost la băutură”, pe motiv că se foloseşte de ameninţări şi mari dezvăluiri dacă este deranjat.

Şi totul pe un salariu lunar de 5700 lei fără sporuri şi prime, sau alte avantaje oferite de funcţia pe care o deţine.

3 COMENTARII

  1. Dar sunteți culmea toți !!! Acum sa nu mai scriem nimic adevărat, ca se spânzura oamenii cu salarii de 5700 lei! Unul cu 1200 lei de ce nu se spânzura?????? Va e mila de unii care câștiga cât voi in 6 luni! Un om care se spânzura are probleme psihice! Trebuie control psihologic in primarii se pare, nu de rutina, ca și așa lucrează un neam întreg in fiecare instituție!
    Mâine poimâine se spânzura și consilierii sau primarul când vede un articol sau poate presedintele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.