Cartea neagră a guvernării PSD – „2017 – un an pierdut pentru România. PSD dăunează grav românilor”

Liberalii au scos de sub tipar un volum ce cuprinde o vastă analiză a politicilor publice ale guvernării PSD – ALDE.

„Programul electoral datorită căruia Alianța PSD-ALDE a câștigat alegerile parlamentare din anul 2016 reprezintă cea mai mare vânzare de iluzii din istoria recentă a României”.

Dincolo de cifre, politicile publice și măsurile aplicate de către PSD arată că România se îndreaptă într-o direcție greșită: democratic, politic, economic și mai ales social.

Un an de guvernare PSD – ALDE a fost un an pierdut pentru România. Analiza activității Guvernului PSD – ALDE din 2017 realizată de Comisiile de specialitate ale Partidului Național Liberal demonstrează eșecul coaliției de guvernare atât în ceea ce privește îndeplinirea principalelor promisiuni electorale de termen scurt cât și în implementarea unor noi politici publice. Iată de ce rezultatele guvernării arată o înrăutățire rapidă a perspectivelor de dezvoltare ale României și concomitent o degradare a imaginii noastre externe.”, este o mică parte din introducerea cărţii „2017 – un an pierdut pentru România. PSD dăunează grav românilor”, pe care PNL a pus-o la dispoziţia cititorilor în format electronic şi care poate fi citită şi descărcată şi de AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.