Recent, firma Telekom Romania Communications SA a câştigat licitaţia de a extinde sistemul de supraveghere video deja existent în municipiul Câmpulung.

Pe lângă numărul camerelor de supraveghere existente, de 18, vor mai fi montate încă 26 de camere de supraveghere, dintre care două LPR (sistem video de recunoaştere a numerelor auto).

Suma totală a investiţiei fiind de 126.050 lei.

Vechiul sistem de supraveghere video a străzilor din Câmpulung, deşi implementat în anii 2013 – 2014, nu este funcţional decât parţial. Adică, doar 3 camere, din totalul celor 18, funcţionează. Asta în condiţiile în care, pentru suma de 124.500 lei, societatea CASIDO SRL din Brăila a montant vechiul sistem de supraveghere video care a funcţionat la „fără frecvenţă”, cu nenumărate intervenţii de remediere a defecţiunilor apărute.

Cât de curând se vor remedia şi problemele apărute la vechile camere de supraveghere şi vor apărea şi cele noi. Municipiul Câmpulung fiind, astfel, „apărat” de 44 camere de supraveghere, dintre care 26 mult mai performante, ca să nu mai spunem de cele două ce vor fi montate special pentru a surprinde şi neregulile din trafic.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.