În această după amiază, aleşii municipali se întâlnesc pentru a supune discuţiei şi aprobării trei proiecte de hotărâre ce vizează noi investiţii la nivel local.

Se convoacă Consiliul Local al Municipiului Câmpulung, judeţul Argeş, în şedinţă extraordinară în data de 19.11.2018, orele 16.00, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre cu privire la aprobare indicatori tehnico-economici aferenţi investiţiei „Reabilitare strada Negru Vodă şi strada Republicii de la intersecţia cu strada Poenaru Bordea până la intersecţia cu strada Petre Zamfirescu în Municipiul Câmpulung”;
  2. Proiect de hotărâre cu privire la aprobare indicatori tehnico-economici aferenţi investiţiei documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie „Reabilitare spaţii pietonale pe strada Piaţa Jurământului”;
  3. Proiect de hotărâre cu privire la modificarea în lista de investiţii a denumirii obiectivului din „Modernizare şi extindere imobil situat în str. Maior Gâldău nr. 28 Proiect Tehnic (PT)” în „Modernizare şi extindere imobil situat în str. Maior Gâldău nr. 28 – DALI”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.