Avocata Brânduşa Popescu şi-a expus tablourile pe pereţii ceainăriei „La Librarie Mon Cher”

av brandusa popescuÎn data de 29 noiembrie, la Piteşti, „La Librarie Mon Cher”, a avut loc un vernisaj al unei expoziţii de pictură organizat de Baroul Argeş. Expoziţie în cadrul căreia cunoscuţi avocaţi din Argeş şi Muscel şi-au arătat şi latura artistică.
Avocata din Câmpulung, Brânduşa Popescu şi-a expus lucrările, tablouri la care a lucrat în ultimele luni, alături de colegi din Barou, precum: Amza Olivia, Liviu Stănescu şi Alex Jigman.
Invitaţii, dar şi toţi cei care au dorit să-şi petreacă o seară de duminică în acompaniamentul unei muzici de calitate la un ceai, în cocheta ceainărie „La Librarie Mon Cher”, din strada Crinului, Piteşti, au putut să îşi încânte privirea cu operele semnate de avocaţii argeşeni.
Prin acest eveniment monden, avocaţii au arătat că dincolo de pledoaria în faţa instanţelor de judecată se pricep şi la a da vieţii culoare. Operele de artă semnate de câmpulungeanca Brânduşa Popescu fiind printre cele mai apreciate.
Vernisajul a fost un real succes şi s-a bucurat de prezenţa a numeroase persoane dornice de frumos. Tablourile semnate de avocaţii argeşeni putând fi admirate pe pereţii ceainăriei piteştene până în preajma sărbătorilor de Crăciun.

„Pânzele mele vă așteaptă, doamnele mele vă vor saluta din partea mea.”, este invitaţia lansată tuturor de avocata Brânduşa Popescu, pentru care legea a fost primordială, iar acum şi-a scos la iveală pasiunea pentru artă.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.