Angajaţii de la Consiliul Judeţean salariu de peste 10 mii lei, spor de hrană şi antenă, vouchere de vacanţă…

Prim-vicepreşedintele PNL Argeş, consilierul judeţean Marius Postelnicescu, a susţinut joi, 15 martie a.c., o conferinţă de presă în cadrul căreia, pe lângă subiectele legate de politica liberală, a abordat şi unele subiecte cu referire la starea precară a unor drumuri judeţene sau la enormele diferenţe salariale dintre mediul privat şi cel bugetar.

„În 2017, la Consiliul Judeţean s-au acordat, în afară de salariile foarte mari pe care le-au aprobat cei de la PSD pentru aparatul funcţional, şi un spor de hrană de 500 de lei pe lună. Sunt într-o documentare să văd dacă şi pe zona de vouchere de vacanţă au primit ceva. Ştiu că nu a primit Spitalul Judeţean, dar Spitalul de Pediatrie şi câteva spitale au primit şi să vedem dacă şi Consiliul Judeţean şi alte două Regii din subordine au primit aceste vouchere, în cuantum de 1450 lei.

Este inadmisibil ca să ai salarii care se ridică la peste zece mii de lei şi să mai primeşti şi o serie de avantaje, tichete de masă, vouchere de vacanţă, poate şi spor de antenă. Urmează un spor de până la 70 la sută pentru cei ce lucrează cu documentaţie şi cu proiecte pentru atragerea de fonduri europene. La tot acest pachet consistent se tot adaugă în timp ce, în alte instituţii ale statului, salariile nu au crescut.

De când le-au crescut veniturile celor de la Consiliul Judeţean o schimbare s-a văzut! Am văzut că sunt îmbrăcați mai elegant. Am văzut că nu mai interacţionează cu oricine din opoziţie pe reţelele de socializare, sunt foarte închistaţi atunci când văd opoziţia. Tare mi-aş dori să văd şi o eficienţă a activităţii lor. În mediul privat ca să iei 2000 de lei trebuie să munceşti mult, să faci calitate, etc.

Constat, nu cu bucurie, că cei din Comisia Europeană ia în discuţie salariile bugetarilor din România, pentru că s-a ajuns să fie un dezechilibru la nivel macroeconomic.”, a declarat liberalul argeşean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.