Eşecul guvernării PSD-ALDE se vede clar nu numai în precaritatea din sănătate şi educaţie, ci şi în abandonul infrastructurii rutiere.

În anul Centenarului, românii ar fi trebuit să poată circula pe autostradă până în Transilvania şi, de aici, spre Vestul Europei. Dacă acest lucru nu se întâmplă, este pentru că această coaliţie politică nefastă, PSD-ALDE, a fost mai preocupată să paralizeze justiţia pentru a-şi salva corupţii, decât să dezvolte România.

„Vă spun de acum: nu vor fi realizate trosoanele autostrăzii Sibiu – Piteşti în actualul exerciţiu bugetar pentru că nu au respectat câteva condiţii ale Comisiei Europene. Corina Creţu, comisarul lor, membru PSD, a spus cu subiect şi predicat. Nu au luat acord de mediu pe cele cinci tronsoane. Nu au respectat condiţiile solicitate de consultanţii Comisiei Europene, referitoare la reactualizarea studiului de fezabilitate, au schimbat procedura de licitaţie, care încalcă normele europene în materie de achiziţii publice. În actualul exerciţiu financiar nu cred că vom face nicio tragere pe niciun tronson, ceea ce este o crimă împotriva dezvoltării economice a României.”, a spus preşedintele PNL, Ludovic Orban.

La rândul său, preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu a declarat: „Din păcate pentru Piteşti, parlamentarii PSD de Argeş nu s-au implicat deloc pentru construirea autostrăzii Piteşti-Sibiu. Le-a fost frică să le spună şefilor lor politici de la Bucureşti că nu legile justiţiei sunt o prioritate, ci dezvoltarea României! Argeşenii trebuie să afle că i-au votat degeaba, iar situaţia Argeşului va rămâne la fel ca acum 4 ani, la fel ca acum 8 ani, la fel ca acum 12 ani… PSD-ALDE au asigurat stagnarea şi sărăcia!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.