Consiliul Naţional al PNL a validat, duminică, susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de preşedinte, în timp ce Ludovic Orban a fost desemnat prin vot să fie propunerea de premier a partidului.

Pentru susţinerea candidaturii lui Iohannis, au fost exprimate 817 voturi, din care 793 au fost pentru, iar 24 au fost declarate nule.

În ceea ce priveşte candidatul PNL la funcţia de premier, au fost exprimate 821 de voturi, din care 686 pentru Ludovic Orban, 113 pentru Viorel Cataramă, iar 23 au fost declarate nule.

“Partidul Naţional Liberal a fost primul partid care l-a susţinut pe Klaus Iohannis la funcţia de preşedinte al României şi ne păstrăm, mai departe, această opţiune. În momentul de faţă, liberalii sunt singura variantă politică decentă pe care o au românii şi acesta este motivul pentru care noi suntem determinaţi să arătăm abuzurile PSD şi, ulterior, să venim cu un plan de guvernare care să scoată România din marasmul în care au băgat-o Liviu Dragnea şi partidul său. La Consiliul Naţional de duminică, îndemnul preşedintelui Orban a fost ca fiecare preşedinte de filială să facă opoziţie la nivel local şi să se lupte cu structurile PSD din teritoriu. Noi am făcut întotdeauna acest lucru şi îl vom face în continuare, pentru că judeţul Argeş ar fi meritat să se dezvolte mai mult, având în vedere resursele pe care le are. Şi când spun dezvoltare, mă refer la Autostrada Piteşti-Sibiu, la o gigacalorie mai ieftină pentru cetăţeni, la impozite şi taxe mai mici, într-un cuvânt la tot ceea ce poate face viaţa cetăţenilor mai bună şi mai uşoară.” – declară Adrian Miuţescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.