Adrian Miuţescu: „Dragnea se gândeşte cum să jefuiască ţara mai eficient prin Fondul Suveran de Investiţii!”

PNL a contestat la Curtea Constituțională legea privind înființarea Fondului Suveran de Investiții.

Această lege încalcă cel puțin 5 articole din constituție: regimul proprietății, principiile economiei libere, concurența, principiul bicameralismului, transparența actelor publice și dreptul statului de a proteja interesele naționale.

Este grav că cei din PSD-ALDE spun că Fondul acesta va construi exact acele autostrăzi, școli și spitale pentru care sunt disponibili bani gratuiți la Uniunea Europeană.

Vor fi alocați nu mai puțin de 9 miliarde de lei de la buget (nu știm de unde), la care se adaugă apoi aportul în acțiuni de la 33 de companii, multe fiind cele mai profitabile din economia românească! Este vorba de zeci de miliarde de lei duși direct către interesele lui Liviu Dragnea și ale clientelei PSD-ALDE!

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu a declarat: „Liviu Dragnea ar fi trebuit să-i capaciteze pe toţi oamenii săi din teritoriu să facă proiecte de finanţare nerambursabilă UE, nu să inventeze acest Fond Suveran de Investiţii. Însă ei nu se gândesc decât cum să jefuiască ţara mai repede, nicidecum să se angajeze în faţa europenilor cu proiecte eficiente şi asumate. Când românii vor înţelege adevăratele intenţii ale lui Dragnea şi când planurile necurate ale acestuia vor fi puse în practică va fi, poate, prea târziu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.