62% procentul feminin AUR în lista de consilieri locali

Partidul cu cel mai mare procent feminin înscris în cursa electorală pentru Câmpulung este Alianța pentru Unirea Românilor – AUR.

Pe liste AUR propune:

Cristina Stănescu, specialist protecția mediului, antreprenor de succes – creatoarea și sufletul destinației CONVIVIAL, singurul loc din Câmpulung, unde tinerii și copiii pot participa la activități deosebite de petrecere a timpului liber, bucurându-se în această perioadă.

Elena Georgescu, recent venită din filiala AUR Spania, pentru a participa alături de noi ca specialist transporturi, în întocmirea programului de transport public local de călători, pe care îl propunem. Partidul AUR poate fi numit internațional, deoarece are filiale în multe zone ale globului, acolo unde românii s-au unit pentru apărarea intereselor României, dezamăgiți de politicile din ultimii 30 de ani.

Dana Duca este profesor învățământ primar și aduce de fiecare dată optimism și propuneri adaptare copiilor în programele noastre, participând de mulți ani în proiectele Asociației Corabia cu Arhitectură. Credința, Familia, Patria și Libertatea sunt pilonii Alianței pentru Unirea Românilor, pe care și ca mamă îi susține!

Carmen Dana Diaconu este creatoarea brandului Câmpulung, cartier de munte al Bucureștiului, militând pentru condițiile și valorile excepționale ale municipiului aflat la distanță de 2h de capitală, timp asemănător cu cel care uneori, în diminețile aglomerate, bucureștenii îl parcurg spre locul de muncă. Această distanță din care 100km sunt pe autostradă, reprezintă un beneficiu important pentru dezvoltarea noastră ca municipiu.

Alături, candidat la funcția de primar, Anca Mihaela Coșa, arhitect cu specializare în urbanism, membră în comisia teritorială Argeș a Ordinului Arhitecților din România, transmite prin cunoscute acțiuni și proiecte, derulate pe parcursul a 20 de ani, valorile Câmpulungului. În prezent studiază în teza de doctorat perioada medievală de început, sub titlul Întemeierea Țării Românești în perioada primilor trei Basarabi, perioadă care constituie un exemplu de dezvoltare și relaționare în sfera teritoriului a primei capitale, Câmpulungul.

Vă așteptăm alături de noi pe pagina AUR pentru Câmpulung! Această echipă a obținut 10 pe buletinele de vot! Împuterniciți aceste mame cu un vot de încredere pentru Câmpulung!

Comandat de PARTIDUL UNIUNEA SALVAŢI ROMÂNIA, Filiala Argeş – MFC 21200251 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.