Sâmbătă, 19.10.2019, PNL Argeș a organizat pe scena sălii Filarmonicii Pitești ședința  Comitetului de Coordonare Judeţean.

Comitetul de Coordonare Judeţean este organul de conducere, decizie politică şi organizatorică al PNL la nivelul judeţului, din care fac parte: membrii Biroului Politic Judeţean al PNL, primarii, viceprimarii, preşedinţii de organizaţii locale, consilierii judeţeni, parlamentarii şi membrii aleşi de către Biroul Politic Local al PNL, după norma de reprezentare stabilită de către BPJ al PNL.

Şedinţa a avut ca scop mobilizarea membrilor PNL Argeş pentru campania  electorală a alegerilor prezidenţiale. În sală au fost prezenți 274 de liberali din cei 329 delegaţi, şedinţa fiind declarată statutară.

Pe ordinea de zi a şedinţei au fost: raportul de activitate al BPJ Argeş pentru anul 2019, raport prezentat de către preşedintele filialei, Adrian Miuţescu. Pe marginea raportului prezentat, au fost invitaţi să intervină membrii partidului, ocazie cu care au luat cuvântul: Dănuţ Bica – deputat PNL, primarii Nicolae Tarbă şi Nicolae Barbu, Cristian Mitrofan – vicepreşedinte PNL Argeş şi Violeta Popa – membru.

Al doilea punct al ordinei de zi a fost prezentat de către vicepreşedintele PNL – Virgil Guran şi de către preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu şi a vizat modul de implicare al filialei  PNL Argeş în obţinerea rezultatelor bune la alegerile din acest an. Virgil Guran a luat în discuţie evenimentele ce au generat tensiuni în interiorul organizaţiei PNL Argeş, care au fost discutate şi analizate. Au fost invitaţi colegii să-şi exprime un punct de vedere, apoi s-a trecut la votul de încredere pentru Biroul Politic Judeţean Argeş.

Au votat pentru susţinerea actualului Birou Politic Judeţean Argeş un număr de 259 delegaţi, nu s-a înregistrat nici un vot împotrivă, si au fost înregistrate 15 abțineri.

Virgil Guran a atenţionat că, odată ce Comitetul de Coordonare Judeţean Argeş a dat un vot de încredere, daca se vor mai manifesta tensiuni în interiorul filialei, nejustificate, se vor lua măsuri în conformitate cu prevederile statutare.

Toţi cei prezenţi: membrii Biroului Politic Judeţean al PNL, primarii, viceprimarii, preşedinţii de organizaţii locale, consilierii judeţeni, parlamentarii şi membrii aleşi de către Biroul Politic Local al PNL, s-au angajat la unitate şi mobilizare pentru obţinerea unor rezultate bune în alegerile ce vor urma, începând cu cele prezidenţiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.