Ultimul meci de pregătire dinainte de retur pierdut de Muscelul Câmpulung

Muscelul Câmpulung a pierdut sâmbătă, 20 februarie 2016, ultimul mecimuscelul campulung de pregătire în deplasare cu FC Aninoasa – Dâmboviţa. Gazdele, FC Aninoasa, colege de serie a treia cu Muscelul Câmpulung, s-au impus cu 2 – 0 prin Ionuţ Maican şi Alin Leotescu.
Înfrângerea a fost luată de conducerea echipei locale ca fiind una care să-i determine să intensifice pregătirile pentru returul campionatului 2015 – 2016. Atât managerul Alecsandru Popovici, cât şi antrenorul Ovidiu Tică, dar şi directorul sportiv Alexandru Lulea, sunt decişi să găsească soluţii pentru a avea în teren jucători care să acopere şi apărarea, existând o mare problemă la catergoria fundaşi centrali.
Pe ultimă sută de metri, până la startul returului, conducerea echipei muscelene caută să perfecteze unele transferurifotbal 2, fiind în discuţii cu mai mulţi jucători, care însă stau pe gânduri privind posibilităţile financiare ale echipei. Aici putând face o comparaţie cu bugetul echipei FC Aninoasa care este de circa zece ori mai mare decât cel al Muscelul Câmpulung.
Echipa folosită în amicalul cu FC Aninoasa: Tănase, Voicu, Leca, Vaciu, Băduleanu, Ion, Anghel, David, Jenaru, Burghel, Ionescu! Pe parcurs au mai intrat în competiție: Ene, Păun, Dalu, Miloși, Oancea, Raț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.