Surprize la meciul amical Muscelul Câmpulung – Rapid Bucureşti

În zi de marţi, 26 ianuarie, pe baza Concordia din Chiajna, a avut locfoto Sebi Mingita 2 meciul amical dintre echipele Muscelul Câmpulung (încă oficial CN Dinicu Golescu) și Rapid București.
Scorul a fost deschis de câmpulungeni, în minutul 6, prin Dorin Mahu, însă la final scorul a fost de 5 – 1 pentru giuleşteni, cu 1 – 1 la pauză. Rapid Bucureşti având marele avantaj al unor noi achiziţii proaspăt „aruncate” în teren.
Dar nu scorul final a fost important pentru Muscelul Câmpulung, ci jocul fotbaliştilor aflaţi în probe la Muscelul Câmpulung şi care au avut surpriza să nu rămână alături de echipă în retur. Ca o paranteză ştiindu-se că pentru retur se caută înlocuirea fotbaliştilor plecaţi în pauza competiţională, iar conducerea echipei are greaua misiune de a găsi marcatori, în condiţiile în care în tur a stat foarte bine-n defensivă.
Ba, mai mult, acest meci a fost dorinţa împlinită a directorului sportiv al echipei câmpulungene, Alexandru Lulea, care poate spune că ceea ce şi-a propus la început de an 2016 s-a realizat şi anume faptul că echipa de fotbal Muscelul Câmpulung a disputat amicalul în deplasare, împotriva formației de Liga a II-a, Rapid București.
„Am început acest an prin a-mi îndeplini un mic vis, acela de a juca cu echipa mea de suflet, Rapid Bucureşti. Sper să îl realizez şi pe cel de-al doilea, promovarea echipei, pe care o conduc, în Liga a II-a. A fost un meci în care băieţii noştri au evoluat foarte bine, în prima repriză, şi o experienţă benefică la final.”, a declarat Alexandru Lulea.

Foto Sebastian Mîngîţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.