Şoc în lumea fotbalului câmpulungean! Primarul Ţâroiu i-a dat cartonaş roşu lui Eduard Bînă!

ACS Academia de Fotbal „Muscelul” Câmpulung este pe cale de a dispărea rapid, aşa cum a şi apărut ca o nouă lipitoare la bugetul local al municipiului.

Din cele precizate de jurnalistul sportiv Bogdan Burhan – www.sportinmuscel.ro, conducerea Asociaţiei, formată din Eduard Bînă – președinte, Alexandru Lulea – vicepreședinte și Emil Dică – antrenor principal, a demisionat în cursul zilei de marţi, 28 ianuarie 2020, după ce a fost „dată afară din biroul primarului”.

Marţi dimineaţă, exact în perioada celor trei ceasuri rele, Bînă jr. de Câmpulung însoţit de colegii săi din conducerea Asociaţiei s-au dus la primar pentru a-i solicita, din nou, sprijin financiar. Totul în situaţia în care primăria a acordat echipei de fotbal o sumă generoasă la finele anului trecut (72 mii lei), pe lângă sprijinul personal al lui Liviu Ţâroiu în obţinerea unor alte sume frumuşele din sponsorizări.

Detalii cu privire la acest subiect vă vom putea oferi mai pe larg dacă edilul municipiului, Liviu Ţâroiu, îşi va ţine promisiunea de a se întâlni cu reprezentanţii mass media locale pentru a lămuri multe probleme de interes pentru comunitate, printre care şi situaţia echipei de fotbal.

În loc de concluzie este de amintit faptul că în şedinţa extraordinară a Consiliului Local al municipiului Câmpulung din data de 15.11.2019, când a fost discutată şi iniţiativa primarului Liviu Ţâroiu de a fi aprobată finanţarea nerambursabilă* a ACS Academia de Fotbal „Muscelul” cu suma de 72 mii lei, Eduard Bînă, fiul omului de afaceri fost consilier PSD Victor Bînă, a stat la negocieri cu aleşii locali de la acelaşi nivel, oferindu-i-se un loc la masa consilierilor. Lucru neacceptat de Regulament, dar mai ales de bunul simţ.

*Finanţare nerambursabilă aferentă proiectelor / programelor sportive selectate conform Regulamentul privind acordarea de finanţare nerambursabilă de la bugetul local al Municipiului Câmpulung pentru proiecte / programe sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.