Fostul fotbalist câmpulungean Cătălin Toader a avut iniţiativa şi curajul de a deschide un club de fotbal privat pe plan local – Fotbal Club „Viitorul Câmpulung”, pentru toţi cei ce doresc să practice sportul rege de la vârsta de 6 ani.

„Ideea de a înfiinţa un club de fotbal o aveam de când m-am lăsat de joc. Asta s-a întâmplat acum mai bine de un an. Am avut colegi care au făcut acest lucru. Un exemplu un fost coleg care a jucat la Steaua şi şi-a făcut şcoală de fotbal. A fost un impuls de moment la care m-am tot gândit. Astfel, pot spune că, în continuare fac ceea ce mereu mi-a plăcut cel mai mult. Clubul va fi susţinut financiar din fonduri proprii. Prin deschiderea acestui club doresc să îmi împlinesc un vis şi să dau o şansă unor viitori fotbalişti câmpulungeni. Toţi ne dorim ca viitorul Câmpulungului să fie unul mai bun şi prin tot ceea ce ne poate promova ca imagine. De aici şi ideea numelui clubului de <<Viitorul Câmpulung>>.”, a declarat pentru ZiarExclusiv exfotbalistul Cătălin Toader.

Deschiderea oficială a Fotbal Club „Viitorul Câmpulung” va avea loc sâmbătă, 01 aprilie 2017, ora 10.00, pe Stadionul Municipal Câmpulung.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.