Piloții de la RB Racing, încununați la Gala Campionilor FRAS 2022

Sâmbătă, 3 Decembrie, la Opera Națională București s-a desfășurat Gala Campionilor FRAS 2022. La această festivitate, piloții de la RB Racing s-au regăsit printre sportivii remarcați, care au fot premiați de Federație, cu cupe.

Odată cu etapa de la Sibiu, unde sportivii de la RB Racing au avut din nou rezultate remarcabile, a căzut cortina peste Campionatul Național de RallyCross. La final de sezon, bilanțul anului competițional arată extrem de bine pentru componenții clubului muscelean RB Racing. Federația Română de Automobilism Sportiv a organizat sâmbătă, 3 decembrie, la Opera Națională din București, Gala Campionilor FRAS 2022, moment festiv unde performerii din motorsport au fost premiați. Evenimentul s-a desfășurat în două părți distincte, în prima fiind acordate titlurile de Maestru al Sportului și premiați seniorii motorsportului românesc și doar podiumurile clasamentelor generale ale fiecărei discipline în parte, urmând ca în cea de-a doua parte a festivității să aibă loc premierea celorlalte podiumuri ale tuturor disciplinelor. Clubul RB Racing s-a evidențiat prin rezultatele obținute de tinerii săi piloți care s-au încununat la Gala Campionilor, după cum urmează:

Teodora Merlă – Campioană  Națională la Rallycross Cupa Femina și Vicecampioană la clasa Juniori 2

Mircea Șerbănescu,Vicecampion Național la Juniori 1

David Nedelcu, Locul 3 la Rallycross, Clasa H1

Rareș Șain, Locul 3 la Juniori 2 Rallycross

Andrei Marinoiu, Locul 3 la Rallycross, Clasa H2

Iris Muscalu, Locul 4 Juniori 1 Rallycross.

Clubul RB Racing mulțumește cu această ocazie sportivilor, părinților – fără de care nu se putea ajunge aici, echipei de asistență tehnică – Gigi și Mădălin Ticuță, sponsorilor care au sprijinit activitatea și tuturor celor care au fost alături. Performanțele din acest an constituie bazele unor reușite viitoare, de care sportul cu motor din Muscel să se poată mândri.

VIDEO – De la min. 7:11:02 până la min. 7:21:18 – premierea copiilor de la RB Racing și echipe

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.