O parte din militarii români răniţi în teatrele de operaţii „luptă” acum pentru CSA „Steaua București” pregătindu-se pentru Jocurile Paraolimpice din Florida

Câmpulungeanul Ionuţ Butoi, deşi rămas fără picioare, este unul dintre cei ionut butoi 3mai buni sportivi militari numărându-se printre participanţii la Jocurile Paraolompice
Sportivii secției pentru persoane cu dizabilitați a CSA „Steaua București” au primit, săptămâna trecută, bicicletele cu care vor concura în competiții. Costi Slăniceanu s-a antrenat până acum pe o bicicletă normală și a fost încântat la vederea celei pe care o va folosi în probele de recumbent bike.
De asemenea, Costel Stanciu și Marian Nicula au primit cursierele care îi vor ajuta să-și împlinească visul, acela de a contribui la zestrea de medalii a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua București”, așa cum și-au propus atunci când au fost legitimați ca sportivi.
Cei cinci militari răniți în teatrele de operații vor să participe la a doua ediție a Jocurilor Paralimpice Invictus, care vor avea loc în perioada 08 – 12 mai 2016, în Florida. Eugen Mănăilă se antrenează la înot și tir cu arcul, Ionuț Butoi la înot și tir, Marian Nicula la ciclism și atletism, Costel Stanciu la ciclism, iar Costi Slăniceanu la recumbent bike.
Președintele CSA „Steaua București” le-a urat succes sportivilor militari și i-a asigurat de sprijinul întregului personal al clubului.
Pentru fiecare a fost stabilit un program special de antrenament, supervizat de antrenorul principal, generalul (r) Petre Lupan și de managerul secției, Călin Șerban.

ionut butoi 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.