Muscelul Câmpulung – Codlea scor egal

De ce a fost Vaciu împrumutat la ACS Gloria Berevoieşti?muscelul

Sâmbătă, 27 februarie, Muscelul Câmpulung a jucat în deplasare amicalul cu CSM Codlea (locul al doilea Liga a IV-a), scorul final fiind de 2 – 2, după ce în prealabil au condus cu 2-0 prin golurile marcate de Ionut Rada din lovitură liberă și Caudiu Ionescu de la 11 metri.

Pe un teren ostil din cauze meteorologice, jucătorii de la Muscelul Câmpulung au avut un joc foarte bun pe toată durata celor 90 minute, însă centralul partidei a acordat două lovituri de pedeapsă gazdelor și așa fotbaliştii noștri au scăpat victoria printre degete, ajungându-se la un scor de egalitate.

În meciul cu Codlea au debutat pentru formația noastră și noile achiziții Ionuţ Rada și Alexandru Dumitrache, aceștia făcând o impresie foarte bună-n teren.

Echipa Muscelul Câmpulung: Tănase, Voicu, Leca, Rada, Baduleanu, Ion Ionut, Oancea, Burghel, Jenaru, Mahu, Cl. Ionescu.

Pe parcurs au mai intrat în teren: Ene, Dumitrache, Păun, Anghel, David, Miloși, Dalu.

Acesta a fost ultimul meci de testare a capacităţii jucătorilor dinaintea zilei de 05 martie 2016, când va începe returul CaMarius Vaciumpionatului 2015 – 2016.
Totodată, conducerea echipei a mai făcut câteva mutări de ultim moment, dinaintea datei de 05 martie a.c., împrumutându-l pe Marius Vaciu echipei ACS Gloria Berevoieşti.
„L-am împrumutat până în vară, pentru că sperăm să folosim ca o a doua echipă pe ACS Gloria Berevoieşti.”, ne-a menţionat managerul echipei Alecsandru Popovici.

Foto Sebi Mîngîţă / Adrian Chiru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.