Săptămâna viitoare, vineri, 21 iulie 2017, ora 18.00, pe Stadionul Municipal Câmpulung se va juca „Meciul lui Dobrin”, un meci în memoria argeşeanului care a intrat în istoria sportului rege ca unul dintre cei mai mari fotbalişti români, cunoscut în teren ca şi „Gâscanul” sau „Prinţul din Trivale”.

Iniţiativa îi aparţine omului de afaceri câmpulungean Constantin (Ţil) Popescu, cel care i-a fost şi naş marelui fotbalist Nicolae Dobrin.

Duminică, 16 iulie 2017, „minunea blondă”, Ilie Balaci, şi fostul internaţional Dănuţ Lupu, alături de promotorul evenimentului Adrian Troscenco şi primarul Liviu Ţâroiu, au susţinut o conferinţă de presă la Restaurant Ciobănaşu’, ca un preambul al meciului ce se va juca vineri seară pe „municipal”, ca unul dintre evenimentele de excepţie ale anului 2017 de la Câmpulung.

Nume foarte cunoscute ale fotbalului românesc vor intra în teren pentru a face ca spectacolul fotbalistic să fie pe măsura evenimentului la care sunt aşteptaţi să fie prezenţi, în tribune sau pe băncile rezervelor, şi foştii fotbalişti şi arbitrii care au spus cândva „prezent” pe „Municipal”.

„Sperăm ca prezenţa la Stadion să fie una pe măsura evenimentului. Îi invităm pe toţi ce doresc să ia parte la un meci istoric. Intrarea este liberă.”, a precizat primarul Liviu Ţâroiu.

“De Zilele Municipiului, la Câmpulung va fi organizat un meci de fotbal-eveniment, comparabil cu cel din 1987, când pe “Municipal” a evoluat Naţionala României prezentă la Campionatul Mondial din Mexic 1970. Promotor al evenimentului va fi musceleanul Adrian Troscenco, organizatorul meciului din urmă cu două luni, când în baza sportivă “Hidroelectrica” au evoluat o parte dintre jucătorii Generaţiei de Aur a României!
De această dată, cu sprijinul administraţiei locale şi în mod special al sponsorilor, pe “Municipal“ se va juca în memoria marelui Nicolae Dobrin, meciul dintre ARO Câmpulung, echipă pe care “Prinţul din Trivale” a promovat-o în urmă cu 22 de ani în Divizia B şi selecţionata „Stelele Fotbalului Românesc”!
Astfel, nume importante din sportul rege autohton, precum: Silviu Lung, Dani Coman, Cristi Dulca, Emil Săndoi, Daniel Florea, Tibor Selymes, Dorinel Munteanu, Ioan Ovidiu Sabău, Adrian Mutu, Adrian Ilie, Sabin Ilie, Sorin Cârţu, Ilie Balaci, Dănuţ Lupu, Marius Niculae, Augustin Călin şi Jean Vlădoiu şi-au anunţat prezenţa pe “Municipal” pentru a face spectacol în faţa unor tribune arhipline, aşa cum erau pe vremuri, la meciurile echipei ARO Câmpulung în Divizia B. Antrenor le va fi, ca şi la echipa naţională pentru mulţi dintre ei, Anghel Iordănescu.

De partea cealaltă, ARO Câmpulung răspunde cu nume importante din istoria ultimilor 20 de ani a fotbalului muscelean: Ovidiu Ceclan, Bogdan Vişan – Alin Durdun, Cornel Mihart, Marius Cumpănaşu, Ionuţ Bălan, Nicuşor Ceapraz, Vali Ştefănică, Sergiu Coman, Ionuţ Badea, Claudiu Mutu, Petruţ Butaru, Sorin Bucuroaia, Gică Butoiu, Remus Safta, Cristi Constantin, Gabriel Ioniţă, Mugurel Obreaşcu, Bogdan Stoica, Costel Stan, Iordan Eftimie, Robert Craioveanu, Dani Vişoi şi Relu Pescaru – coordonaţi de la margine, din postura de antrenor, de Ionel Augustin.”, este prezentarea făcută de către organizatori.

VIDEO sursa Alex Vintilă youtube.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.