În aprilie, la Piteşti, persoanele cu dizabilităţi pot participa la Triatlon Invictus „Pe Argeș în Jos”

Înainte de plecarea în Florida, pentru a participa la Jocurile Paraolimpice ionut butoi 42016, câmpulungeanul Ionuţ Butoi va fi prezent şi la Triatlon-ul Invictus – „Pe Arges în Jos”, la categoria special creată pentru atleți cu dizabilități, el participând la probele de înot.
Competiţia va avea loc în data de 24 aprilie 2016, aceasta fiind o primă ediţie a Triatlon Invictus „Pe Argeș în Jos”, ce se va desfăşura la Pitești. Concurenţii vor înota în Bazinul Olimpic, vor pedala și vor alerga.
Distanțele vor fi cele clasice ale unui triatlon olimpic, adică 1.500 m înot, 40 km ciclism, 10 km alergare. Existând și probe de ștafetă și duatlon, pentru cei care încă nu știu să înoate.
„Pentru înscrieri accesați link-ul de mai jos. Nu se percepe taxă de înscriere însa încurajăm donațiile către Invictus Romania. Mai lucrăm la câteva surprize pe care le vom anunța pe parcurs.
Link înscrieri:

https://docs.google.com/forms/d/1HmBU9RfalLNF_pTQWRoyjoE1rendge_MyEcD-79Ygx8/viewform?c=0&w=1”, se arată pe site-ul Incvictus România.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.