Etapa a III-a la RallyCross de la Târgu Jiu

În week-end, Târgu Jiu a fost locul de întâlnire pentru concurenţii de la RallyCross. RB Racing a participat cu 4 concurenţi, ocupând în final locul I, pe echipe.

Piloţii de la RB Racing au participat în acest week-end la etapa a III-a, din Campionatul Naţional de RallyCross, desfăşurată pe circuitul de la Târgi Jiu. Clubul muscelean a fost reprezentat de patru piloţi, dintre care trei junior. Şi de această data, zestrea de medalii cucerite de tinerii sportive din Muscel a fost una demnă de aprecieri.

Mircea Şerbănescu s-a clasat pe locul 2, în competiţia rezervată juniorilor 1. Teodora Merlă a avut de asemeni evoluţii remarcabile, clasându-se pe locul doi la Clasa Juniori 2, dar urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Clasa Femina.

Tânărul şi talentatul Rareş Şain, deşi a fost protagonistul unei răsturnări spectaculoase, în runda a III-a de calificări, la final s-a clasat pe locul III, la Juniori 2.

Întrucât nu s-a constituit Clasa H2 (motoare de până la 1.600 cmc), Andrei Marinoiu a fost nevoit să concureze în cadrul probelor rezervate Clasei H3 (motoare de până la 2.000 cmc). Chiar şi în aceste condiţii, având motorizare inferioară, concurentul de la RB Racing a reuşit performanţa de a încheia competiţia pe locul 2.

Toate aceste rezultate au contribuit la clasarea echipei pe primul loc în clasamentul general, ceea ce vorbeşte de la sine despre talentul şi determinarea piloţilor de la RB Racing. Următoarea etapă este programată în week-end-ul 30-31 Iulie, la Băbana.

(sursa: youtube.com)  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.