Cantonamentul montan – test de rezistenţă pentru jucătorii Muscelul Câmpulung

Duminică, 07 februarie, jucătorii de la Muscelul Câmpulung s-au reîntors Muscelul Campulung Sendi Popovici si Alex Luleadupă şapte zile de pregătire spartană, din cadrul cantonamentului montan ce s-a desfăşurat la Sinaia.
Din declaraţiile managerului echipei, Alecsandru Popovici, şi cele ale directorului sportiv, Alexandru Lulea, date chiar în penultima zi de cantonament, cei 17 băieţi sunt aproape gata de a intra în returul campionatului pentru a avea şi rezultate.
„Suntem în penultima zi de pregătire şi ca să ne putem desfăşura activitatea foarte bine am reuşit să beneficiem de condiţii deosebite. Gazdele noastre, de la Hotel Naţional, sunt deosebite, nişte oameni care au experienţă în lucrul cu sportivii şi, astfel, am avut la dispoziţie tot ceea ce ne era necesar pentru a ne desfăşura în bune condiţii această pregătire centralizată. În ceea ce priveşte pregătirea pot spune că este o perioadă ingrată din viaţa unui fotbalist, este cea mai grea perioadă. Muscelul Campulung Sendi Popovici

Jucătorii sunt supuşi anumitor restricţii, efortul este mult mai mare decât în general. Însă, băieţii au dat dovadă de caracter, de spirit de sacrificiu. Singurul inconvenient a fost lipsa zăpezii, care a făcut să apară anumite dureri, atât musculare, cât şi ligamentare. Dar, nu au fost accidentări pe termen lung. Avem doar doi jucători scoşi de la antrenamentul de azi (vineri 05 februarie). Rezultatele acestor pregătiri se vor vedea, efectiv, la începerea returului de campionat. Sper să avem o comportare cât mai bună.”, a precizat Alecsandru Popovici, din calitatea de manager al echipei de fotbal câmpulungene.
De asemenea, directorul sportiv Alexandru Lulea a explicat cum decurge o zi de cantonament şi la ce efort au fost supuşi jucătorii vreme de şapte zile.
Muscelul Campulung Alex Lulea„Dimineaţa începe în jurul orei şapte şi un sfert, sunt destul de matinali, cu o alergare de circa o jumătate de oră în jurul hotelului, după care micul dejun, o oră de odihnă şi al doilea antrenament, probabil cel mai dificil din timpul unei zile. Cu alergări de intensitate mare, cu un ritm destul de susţinut, vin la hotel, au masa de prânz, şi se odihnesc până la cel de-al treilea antrenament, care este bazat pe forţă fizică. Băieţii lucrează la sală circa o oră, o oră şi jumătate, după care iau masa de seara. La ora 22.00 este ora de stingere. Aceasta este pe scurt una din zilele unui jucător în perioada cantonamentului montan. De la toţi jucătorii aşteptăm ca în perioada returului să dea randament şi rezultate. Sper ca toţi să dea totul pentru obiectivul nostru din returul campionatului.”, sunt menţiunile făcute de Alexandru Lulea, din punctul de vedere al directorului sportiv al Muscelul Câmpulung.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.