Amicalul Muscelul Câmpulung şi FCM Alexandria se va juca, sâmbătă, la Valea Iaşului în loc de Bradu

Joi, 11 februarie, reprezentanţii echipelor de fotbal Muscelul Câmpulung şiMuscelul Campulung Sendi Popovici si Alex Lulea FCM Alexandria au stabilit, de comun acord, ca meciul amical programat pentru sâmbătă, 13 februarie, între cele două echipe, să nu se mai dispute pe sinteticul de la Bradu, ci pe terenul cu iarbă naturală din satul Valea Uleiului, comuna Valea Iaşului (lângă municipiul Curtea de Argeş).
Muscelul Câmpulung – FCM Alexandria se va juca sâmbătă, cu începere de la ora 12.00, jucătorii noştri sperând să revină acasă cu un nou câştig, mai ales că meciul se joacă într-o zi de 13.
Conducerea echipei este sigură că băieţii vor avea o prestaţie bună şi de această dată, în pofida faptului că există mari tensiuni în rândul jucătorilor, deja din ce în ce mai nemulţumiţi de faptul că nu şi-au primit salariile de aproape trei luni.
Putem spune că reprezentanţii primăriei Câmpulung, în speţă viceprimarul cu atribuţii de primar Liviu Ţâroiu şi consilierul local delegat cu atribuţii de viceprimar Bogdan David, precum şi o mare parte a aleşilor locali, au promis că vor pune pe masa Consiliului Local din şedinţa de luni, 15 februarie 2016, şi proiectul de hotărâre prin care echipa de fotbal trebuie să primească banii pentru returul campionatului, în urma asocierii dintre municipiu şi Asociaţia Club Sportiv „Muscelul 2015 Câmpulung”. Finanţare de care stau strâns legate şi alte promisiuni din partea sponsorilor, dar fiind că oamenii de afaceri câmpulungeni „se lasă mai greu” la capitolul susţinere financiară pentru sportul rege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.