Amical surpriză! CS Mioveni – Muscelul Câmpulung – 0 – 1 (Voicu – min.20)

Miercuri, 10.02.2016, echipa de fotbal Muscelul Câmpulung a avut primul muscelul campulung 1amical, în deplasare, după revenirea din cantonamentul montan de la Sinaia.
Fotbaliştii noştri, care evoluează în Liga a III-a, au reuşit să-şi învingă gazdele, echipa de Liga a II-a CS Mioveni, într-un amical reuşit, dată fiind şi declaraţia directorului sportiv Alexandru Lulea, care a spus că „băieţii au arătat un fotbal de calitate, iar rezultatul pentru conducerea echipei a fost unul satisfăcător”.
Meciul s-a ţinut pe terenul sintetic al Grupului Școlar Mioveni, în aer liber, iar victoria a fost adusă de Adrian Voicu (foto), jucătorul Muscelul Câmpulung, în minutul 20, din lovitură liberă de la 18madrian voicu, central. Acesta fiind unicul gol al partidei.
La final de săptămână, sâmbătă, 13 februarie 2016, Muscelul Câmpulung va întâlni echipa FC Alexandria – echipa clasată pe primul loc la nivel de Teleorman, pe terenul de la Bradu.

MUSCELUL CÂMPULUNG: Tănase – Voicu, Marinescu, Leca, Băduleanu – Miloşi, I.Ion – Dalu, Jenaru, Mahu – Cl.Ionescu. Antrenor: Ovidiu Tică. Au mai jucat: Vaciu, David, Burghel, Păun şi Oancea.
Înainte de cantonament, Muscelul Câmpulung a mai jucat trei meciuri amicale, pe care le-a pierdut:
2-3 cu FC Argeş 1953 (locul 1, Divizia D, Argeş)
1-5 cu Rapid Bucureşti (locul 2, Liga a II-a, Seria 1)
1-2 cu Unirea Bascov (locul 2, Divizia D Argeş).

Rezultatul confirmă că pregătirea centralizată din cadrul cantonamentului a fost de calitate şi ne dă speranţe că echipa Muscelul Câmpulung are şansa de a rămâne liderul Ligii şi în retur.muscelul campulung 2

Jucătorii au dat dovadă de caracter, reuşind să se concentreze asupra meciului, având în vedere că trec printr-o perioadă destul de grea din punct de vedere financiar. Deoarece din sursele pe care le aveam, jucătorii nu şi-au primit salariile din luna noiembrie 2015.

Nu putem decât să-i felicităm pentru evoluţia din teren în condiţiile date.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.