18 jucători de la Muscelul Câmpulung au plecat în cantonament la Sinaia

În cursul zilei de sâmbătă 30 ianuarie, reprezentanţii echipei de fotbal muscelul campulung 1Muscelul Câmpulung, managerul Alecsandru Popovici şi antrenorul principal Ovidiu Tică, au stabilit numele celor 18 jucători, care au plecat duminică, 31 ianuarie, într-o săptămână de cantonament montan la Sinaia.
Cei 18 jucători, care timp de şapte zile îşi vor desfăşura perioada de pregătire la Sinaia, sunt:
PORTARI: Adrian Tanase, Răzvan Ene;
FUNDAŞI: Marius Vaciu, Cosmin Leca, Mihai Baduleanu, Adrian Voicu, Robert Păun, Cosmin Marinescu (CS Mioveni), Răzvan Tiţa (ACSM Codlea);
MIJLOCAŞI: Giorgian Jenaru, Cosmin Milosi, Ionut Ion, Bogdan David, Alin Burghel, Dorinel Oancea;
ATACANŢI: Mahu Dorin, Claudiu Ionescu (Metalul Reşiţa), Robert Dalu (SCM Piteşti).

Ovidiu Tică (antrenor principal) a declarat la plecare pentruMuscelul Campulung la plecarea in cantonament “sportinmuscel”: “Nu este un semnal de alarmă rezultatele înregistrate în cele trei jocuri amicale! Ştiţi şi dumneavoastră, cele mai mari probleme le avem la nivelul fundaşilor centrali! Am căutat în această perioadă soluţii, am schimbat tot timpul fundaşii centrali şi, poate, de aici şi aceste înfrângeri. Tiţa ne-a convins şi merge cu noi în cantonament, iar în perioada următoare va mai sosi încă un fundaş de valoare. A fost un ciclu de pregătire care s-a terminat la nivel local, de astăzi îl începem pe cel mai important. Nu vom disputa niciun joc amical la Sinaia, în schimb vom avea câte trei antrenamente pe zi. Primul undeva în jurul orei 8.30, următorul la 11.30 şi apoi seara la 17.00 cel de-al treilea.”
Foto Bogdan Burhan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.