Zona fostului Cinema Balada – zonă de coşmar!

Zona din jurul fostului Cinematograf  Balada, din cartierul câmpulungean Vişoi este un întreg spaţiu vandalizat, dar şi WC public.

Zilnic, treptele fostului cinema de cartier sunt „spălate” cu urină şi pur şi simplu duhnesc de eşti nevoit să-ţi respiraţia când treci prin apropiere, spaţiile comerciale din jur au geamurile sparte, iar pereţii sunt plini de înscrisuri şi desene.

„Artiştii” sunt cei ce îşi petrec timpul, zi şi noapte, în respectiva zonă şi care, deşi reclamaţi de nenumărate ori, continuă să-şi facă propria lege a străzii şi să polueze nu numai fonic un întreg cartier.

Nu mai spunem de starea clădirilor, de mizeria din jur, de bălăriile crescute destul de mult cât să nu se poată vedea cum mişună şobolanii şi ziua în amiaza mare.

Şi toate acestea se întâmplă la Câmpulung, în anul 2018, când toată lumea vorbeşte de creşterea gradului de civilizaţie, de proiecte ce înghit sume astronomice şi de curăţenie facturată doar în actele contabile ale primăriei, la capitolul fonduri pentru SPADPP şi, nu în ultimul rând, de Centenar, căci încă un centenar va trece până ce lucrurile vor intra pe un făgaş normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.