În data de 1 Decembrie 2018 ZiarExclusiv.info a împlinit trei ani de când critică şi laudă în egală măsură, încercând să-şi menţină linia de mijloc a imparţialităţii politice. Trei ani în care redactorii noştri au stat în opoziţie. O poziţie de unde se vede cel mai bine ceea ce se întâmplă în jur şi de unde poate trage semnale de alarmă atunci când par a fi nereguli sau chiar sunt descoperite mari nereguli.

În continuare vom rămâne imparţiali şi vom încerca să redăm informaţii concrete, clare şi cât se poate de detaliate în încercarea de a insufla întregii societăţi câmpulungeane, musceleane şi argeşene dorinţa de a se implica în problemele comunităţii şi a găsi împreună soluţii pentru ca tuturor să ne fie mai bine.

Mulţumim tuturor, pentru faptul că ne-au fost alături încă de la început şi care au continuat să ne rămână alături ca cititori fideli, mulţumim tuturor acelora care ne critică, pentru că de la ei învăţăm să fim mai buni şi mai corecţi pe viitor.

Datorită dumneavoastră, a cititorilor noştri, datorită zâmbetelor care ne răsplătesc munca atunci când putem sprijini pe cineva, datorită criticilor ori a privirilor duşmănoase devenim mai puternici şi cu o mai mare dorinţă de a găsi nereguli în încercarea de a le îndrepta sau a le face să nu se mai repete şi de a informa cât mai corect cititorii de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Nu ne-a plăcut şi nici nu ne place autolauda de aceea nu vom face o statistică a traficului zilnic şi nici nu vom pune banul şi interesul înaintea informaţiei corecte.

Mulţumim încă o dată tuturor, cu speranţa că pe viitor vom putea să scriem mai mult de bine şi mai puţin de rău.

Până atunci să avem cu toţii parte de tot ceea ce este mai bun şi mai frumos şi să căutăm să lăsăm deoparte răutatea, invidia şi mai ale dispreţul. Să nu uităm că în orice moment trebuie să fim oameni indiferent de funcţia pe care o avem sau de mărimea contului din bancă.

Să intrăm într-un nou an luând după noi greutăţile pentru a le putea depăşi, necazurile pentru a le putea da uitării şi problemele pentru a le rezolva, deoarece numai astfel viaţa ne transformă în luptători.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.