CONSILIERILOR JUDEȚENI PSD LI  S-A  INTERZIS SĂ VOTEZE PROIECTUL PRIVIND REVOCAREA LUI DAN MANU DIN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE  AL CJ ARGEȘ!

PSD a refuzat exercițiul democratic al votului în ședința de plen a CJ Argeș de astăzi, 31.10. 2019.

Reprezentanții opoziției politice în Consiliul Județean Argeș – mai precis consilierii PNL, PMP și PAM – au depus un proiect de hotărâre comun în care au cerut REVOCAREA LUI DAN MANU din funcția de președinte al CJ Argeș.

În expunerea de motive privind revocarea lui Dan Manu din funcție au fost aduse toate argumentele pe care se întemeiază acest proiect.

Este vorba, printre altele, de modalitatea discutabilă în care a fost adoptat un buget dezechilibrat și in consistent pentru anul 2019, abandonul drumurilor județene, unele rămase impracticabile, sume de bani uriașe alocate propagandei politice sub masca unor evenimente așa-zis culturale, abandonarea turismului județean, subdezvoltarea în domeniul sănătății etc.
Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a detaliat, punct cu punct, fiecare argument pentru revocare, menționând că județul Argeș și Consiliul Județean merită să fie condus de o persoană competentă și implicată, alta decât Dan Manu.

Momentul de sfidare la adresa democrației a venit chiar din partea lui Dan Manu care a anunțat că PSD – consilierii județeni PSD – nu vor vota acest proiect.
Astfel, consilierii județeni PSD nu au votat nici ”pentru”, nici ”împotrivă”, părăsind efectiv ședința.
Adrian Miuțescu a declarat:

”Este o zi neagră pentru democrație în CJ Argeș. Puteau vota așa cum le dicta conștiința în legătură cu Dan Manu, dar faptul că s-au ridicat și au părăsit sala, fără să-și exercite dreptul este incalificabil.”

În astfel de situații, procedura constă în amânarea proiectului de hotărâre pentru a fi votat într-o ședință ulterioară.

Este posibil ca proiectul de revocare a lui Dan Manu din funcția de președinte al CJ Argeș să se regăsească pe ordinea de zi a următoarei ședințe de plen.

 Departamentul de Comunicare al PNL ARGEŞ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.