Clădirea ce a adăpostit cândva Cinematograful Balada stă să se dărâme. Şi asta nu e nimic în comparaţie cu faptul că zilnic vieţile celor ce trec prin zonă sunt puse în pericol, deoarece oricând ar pute să cadă vreo bucată desprinsă din zid şi să se producă o tragedie.

Proprietarul cădirii este RADEF România Film şi se tot discută ca să fie preluată de municipiul Câmpulung pentru a fi transformată, la intenţiile primarului Liviu Ţâroiu, într-un club al pensionarilor.

Însă, până când lucrurile se vor clarifica în legătură cu proprietarul şi cu ce se va face pe viitor, clădirea se surpă bucată cu bucată. Pe ea crescând, mai nou, şi diverse specii de arbori.

De subliniat că numai în ultima perioadă am primit mai multe semnale de la locuitorii zonei că bucăţile de zid cad razant pe lângă copiii ce se joacă în zonă sau sunt numai în trecere.

„Eram cu cel mic de mână şi treceam pe gang (n.red. spaţiul de pe lângă unul dintre pereţii exteriori ai fostului cinema). Am auzit doar un bum undeva foarte aproape de noi şi când m-am uitat mai bine am văzut la doar câţiva centimetri de nepot bucăţi de zid. Căzuse o bucată din zid chiar pe lângă noi. Doamne Fereşte de o tragedie! Nu este normal ca primăria să fie atât de dezinteresată. Că, ştiţi, şi anul trecut o bucată de zid a lovit o fetiţă la mână. Este strigător la cer ce se întâmplă şi nimeni nu face nimic!”, ne-a precizat câmpulungeanul care ne-a şi sesizat în privinţa pericolului din jurul fostului Cinematograf Balada. O problemă pe care presa locală a tot evidenţiat-o, iar singurele măsuri ce s-au luat au fost de a fi închise uşile pentru ca şobolanii, cuibăriţi în interior, să nu mai umble liberi prin tot cartierul.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.