Edilul municipiului Câmpulung, Elena Lăsconi și-a anunțat colegii din cadrul Consiliului Local că nu o să fie uitați de Moș Crăciun și că destul de curând vor primi un sistem performant, unic în România, pentru a putea desfășura în cele mai bune condiții ședințele în sistem online.

”Am vorbit în toate locurile posibile și cred că o să avem, iară, un sistem pe care dumneavoastră o să-l folosiți. Microfoane wireless cu sistem de voting, inclusiv difuzor ca să nu mai fie nici microfonie, nici să numere, nici să strige cine votează și cine nu. Sunt niște microfoane pe care sper să le putem găsi, nu există deocamdată în România, dar facem prospecție, care se folosesc, nu e nici un apropo, dar este haios, numai în Rusia la sistemul de votare.”, este anunțul făcut de primarul Câmpulungului.

Inițiativa de a aduce ședințele la cel mai înalt nivel din punct de vedere tehnologic a apărut în urma problemelor destul de dese privind votul și modul de comunicare foarte precar din timpul ședințelor Consiliului Local desfășurate online.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.