VIZIERA DE PROTECŢIE – UN ACCESORIU MAI MULT DECÂT NECESAR PENTRU SIGURANŢA TA ŞI UN PLUS DE ÎNCREDERE PENTRU CEI DIN JURUL TĂU

Din dorinţa de a veni în sprijinul celor ce desfăşoară activităţi care impun măsuri specifice privind prevenirea infectării cu noul coronavirus, firma argeşeană AltheoPrint a început să producă şi viziere de protecţie la un preţ mai mult decât accesibil.

Potrivit producătorului, deşi neomologat pentru moment, acest tip de echipament realizat prin tehnologia printării 3D este sigur în proporție de 100%, oferind aceleași funcții de protecție precum clasicele viziere şi ochelari.

Printre cei ce trebuie să îşi ia măsuri de prevenţie împotriva răspândirii COVID-19, se numără şi proprietarii de frizerii și saloane de înfrumuseţare. Mici afaceri ce pentru a-şi relua activitatea trebuie să ţină cont de unele măsuri de bune practici, dar şi de recomandările factorilor de decizie. Printre măsurile obligatorii ce privesc asigurarea măștilor de protecție, a mănușilor, a dezinfectanţilor, triajul observațional şi termometrizarea este bine să se ia şi alte măsuri de siguranţă atât pentru angajaţi, cât şi pentru clienţi.

Pentru un plus de siguranţă împotriva infectării cu virusul COVID-19, viziera de protecţie a feţei fiind mai mult decât necesară în desfăşurarea mai multor activităţi ce vizează lucrul cu publicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.